Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Ma ne vem..... No, tabletka je pa taka, ki jih v Ameriki prodajajo v drogerijah (ni škodljiva). Ampak glede na to, da taki nasveti pišejo v tistih knjigah in da menda tako delajo tam, bi mogoče že moralo držat. Ne vem. Ko bo imela čisto kožo ji bom dala mogoče za probat pikico biskvita, ki vsebuje jajca. Če bo kakšna reakcija (kljub tableti), potem bomo kar na dieti...Ne upam tvegat še enkrat bolnico. Res ne vem...... Pa menda so tudi testi zeloooooooo nezanesljivi. On je rekel, da je Neja pikasta od spremembe vremena in ne od mandarine. Možno, ker so mi v vrtcu zatrdile, da ima Neja v vrtcu strogo dieto, samo v sredo je bil kiks), pikasta je po trebuščku pa že cca 10 dni. Ne vem.... Vem pa to, da ko sem jo dojila, nisem imela več diete po prvem obisku pri njemu (in Neja ni bila več pikasta). Sem naložila, ane? No, zdej pa odpelte

.
, lep dan.