|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   no pa smo jih dobili...uši
17.11.2008 2:04:42   
karmy
... uši namreč user posted image Tamau jih je prinesel iz šole, zdaj jih pa že drugi dan odstranjujemo. Joj kako jih sovražim, nazadnje sem jih imela ko sem bila 12 let stara, pa že tak se mi gravžajo, zdaj jih pa odstranjujem več ur... grozno.. baje morš to ponavljat 2 tedna.... 

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 17.11.2008 5:50:24 >


_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: no pa smo jih dobili...uši
17.11.2008 7:25:47   
lelaval
Moja najmlajša jih je letos privlekla iz vrtca. HValabogu se jih ni noben nalezel user posted image . Sem pa ji samo oprala sa šamponom z auši (Nix), pustila delovat tako, kot je pisalo v navodilih, nazadnje pa razčesala z gostim glavnikom. Sem se prav pohvalila, da sem zdaj vesela, da ima redke lase user posted image .
Jih pa je pred leti najstarejša dobila v 1. razredu, pa sva jih dobila še jaz in sin, pa se jih ni bilotako enostavno znebit. Moj sin v takem primeru reče samo, da ga pobrijem, pa hitro opraviva user posted image . Ampak hči pa je imela lase do riti, pol si pa predstavljaj uši in gnide ven pobirat.


_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: no pa smo jih dobili...uši
17.11.2008 9:15:45   
bskrle
Mi smo se jih pa po enem mesecu končno znebili, tri majhne glavice je težko držati narazen.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: no pa smo jih dobili...uši
17.11.2008 11:33:02   
babylove
Izogibajte se kajenju po nanašanju kreme/šampona proti ušem. V Fr se je namreč neka mama vžgala, ko je šla potem kadit. Čisto zares, otroku je nanesla zadevo in si prižgala cigaret, pa se je v ognju znašla, tečejo lboratorijske raziskave v zvezi s tem. Se pa ne spomnim imena izdelka, itak so ga umaknili  iz prodaje.

_____________________________






(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: no pa smo jih dobili...uši
17.11.2008 11:34:30   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: babylove
Čisto zares, otroku je nanesla zadevo in si prižgala cigaret, pa se je v ognju znašla


ja pa kako se je ona vžgala, če je pa otrok imel tisto zadvo na glavi? A to ker je imela malo tega še p rokah ali zakaj?

_____________________________

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: no pa smo jih dobili...uši
17.11.2008 20:56:45   
sanja nk.
hello
ja uši so res neki hudo groznega saj srbi zelo, sem imela srečo da jih še nisem osebno imela, sam sem jih imela pa neposredno ko sem jih odstarnjevala od sina, takrat je bil 10 let star, he he ja so trdovratne takrat ko jih je dobil in to na šola v naravi se je moral prat z posebnim šamponom mislem da samo en teden, ker je skor znoru saj se jih ni znebil, delale so se pa ob strani in uzadaj............, ne boste verjele sam znebil se jih je po enem tednu z barvanjem, vem he he , sam mi je to prijateljica ki je zdravnica priporočala ker barva vse uniči , pa sem takrat izbrala čimbolj podobno barvo njegovih las in sem ga pobarvala,uši so izginile in nazaj je po 3 mesecih dobil svojo barvo he he , ker z šamponom lahko predolgo traja , po enem tednu ni bilo nič boljše



(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: no pa smo jih dobili...uši
17.11.2008 22:06:55   
babylove
ja pa kako se je ona vžgala, če je pa otrok imel tisto zadvo na glavi? A to ker je imela malo tega še p rokah ali zakaj?


Ja tako sem tudi jaz sklepala, da je imela na rokah, zraven pa nisem bila user posted image . V časopisu je pisalo. Danes pa je bilo na tv, da je ena ženska nenadoma umrla zaradi sumljivih kapsul za hujšanje. Sem črna kronika na dveh nogah, kajne?

_____________________________






(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...
Kdo so otroci, ki nimajo alergij in niso b...
Večina se nas z veseljem spominja odraščanja, pri katerem je bilo igranje v blatu in pesku vsakdanja dejavnost in pogost...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?