Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

To so danes pri Dobro jutro povedali, pa sem te želela obvestiti.
Jaz sem namreč manijak na veseli december! Smrekica bo tako po mojem stala že v začetku decembra! Zaradi Kaje Line
. Upam, da še kaj dobijo! Pa lučke v stanovanju bodo, vse polno...to se bo lepo hraniti ponoči!
hvala za pohvale glede moje lubice, ja očka ima rjave očke, juhu vsaj nekja ima po meni in seveda lulika je po mamici, ker vsi pravijo da je njegova-no saj tud je
povedala, kaj pomeni ime.
. Razlog je, da sem veliko sama doma, tako da čas, ko David spi izkoristim za tisoč in eno stvar, pa še zunaj sva veliko. Kdaj pa imate srečanje v Celju?
. Sem pa letos razmišljala, da bi jo postavlili na sveti večer, da bo res pravljično. Da o drugih okraskih ne govorim, snežak gre na okno takoj po 1. 12.! Morda sem potem do božiča smrekce že mal preveč navajena. Mi smo jo doma vedno postavljali na sveti večer in to ima svoj čar. Velikokrat sem zaspala v dnevni, ko sem gledala lučke. Pa ker veliko časa v decembru preživimo v dnevni s kartami v rokah, se jo do božiča morda preveč nagledam. Ampak vprašaj me decembra, ne vem, če bom zdržala do svetega večera
.
Pa, da vidimo, kaj imajo za ponudit, če me bodo na razgovor povabili. Pa predvsem, če so pripravljeni čakat do julija.
To bo moj zdajšnji šef vesel, če bo izvedel (na mojem področju dela se namreč skoraj vsi poznajo in se še prehitro vse izve); kaj bi dala, da bi njegov fris takrat videla.