Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
me je sam strah da neb u stolpnci lift kaj ponagajal...pol bi pa mogla peš hodit.umrem!!!am mi je pa glede tega, da mi včasih sploh ne da dihat, rekla G da je kao to normalno oz. da se večini nosečnic to pojavlja z zadnjem trimesečju.

Ni naša bebika za stvar, pridet na svet. Se ji še prelepo godi v trebuhu. Tako da, grem spet v P pogledat v petek (če ne bo kej sprememb).
. Vsekakor ti želim v drugo čisto drugačno zgodbo, zdaj vsaj veš, česa nočeš, pa se je lažje zbunit, če te ne obravnavajo tako kot je treba.
Če bi se seveda dalo zbirat. Ko bi še men kr določili datum, kdaj grem rodit, bi blo boljš, kot pa tole čakanje... Ampak hočejo počakat na naravni začetek. Pol pa čakajmo...
Vsakič po pregledu me pošljejo domov, da se še nič ne dogaja... Jutri bo en teden zamujanja... Sam tole pa ni podobno ne meni ne mojmu, sploh ne vem po kom se bo to naše dete vzelo, hehe
Za naprej pa nič ne vem... pomoje, dokler se ne začne spontano, nimam kej iskat v bolnici, razen seveda, da mi voda odteče, ali začnem krvavet.