|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč pri razlagi...
20.11.2008 16:50:08   
julči
prosim vas za pomoč pri razlagi izvidov. Mali so pri 1,5m potrdili alergijo na KM igE 0,71, celokupni IgE 9,52. Ker sem jo samo dojila sem bila na dieti. Danes sem dobila nove izvide in sicer Spec. IgE za MK pod 0,35, prav tako vse ostalo, celokupni IgE 2,40.

Piše:
Alergološki kožni vbodni testi na KM so negativni, prav tako so negativna spec.IgE protitelesa za KM, prav tako ni v diferencialni krvni sliki izražena eozinofilija, kar bi potrjevalo preobčutljivost na mlečne beljakovine.user posted image

in še: priporočam , da nadaljujejo dieto brez kravjega mleka in mlečnih izdelkov.user posted image

Alergijo smo očitno premagali? Nimava pa več nobene kontrole, nič ne piše o kaki provokaciji,... Kaj naj zdaj, kolk časa moram jaz- ki jo še dojim imeti dieto, do kdaj moram dajat allernovo- a jo potem še dobim na recept, če so taka njihova navodila??? Zdaj sva glih na začetku uvajanja GH-zelenjave, kdaj naj uvajam mlečno če sploh???

Ful sem vesela, ampak mal so hecni, čakaš na izvide skor 2m, pol je pa še razlaga in nadaljna navodila obupnauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pomoč pri razlagi...
20.11.2008 17:18:03   
lotty4
Zdaj pojdi do svojega pediatra, do pravokacije vama pripada allernova, ki jo dobita na recept. Ja tudi mi smo čakali in čakali potem nas je tudi doletelo takšno pismo pa smo dobili vse nazaj, mislim denar za račune, ki sem jih shranjevala.

(odgovor članu julči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pomoč pri razlagi...
20.11.2008 18:14:54   
julči
lotty sam nama nič ne piše o provokaciji da bi jo sploh imele? sej zato se mi zdi čudno. samo naj imava še naprej dieto, nič do kdaj, kako...? A recept za mleko pa da pediater, ker nama so takrat dali na pediatrični recept za 3 mesece.
a "vabilo" na provokacijo dobiš posebej, na z izvidi?

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pomoč pri razlagi...
20.11.2008 19:49:53   
lotty4
Zdej morta s temi izvidi iti do pediatrinje, potem pa ona napiše napotnico za pravokacijo in   da tudi na komisijo, da čakate na pravokacijo in da morate biti še na dieti z allernovo. Meni je takrat vse uredil pediater. Potem pa so nas kmalu tudi poklicali na pravokacijo.  Lahko pa seveda allernovo tudi kupuješ, mi smo jo tudi, ker smo toliko časa čakali na papirje, potem pa so nam povrnili ves denar.
tudi mi z izvidi nismo dobili vabila na pravokacijo, poklicali so nas kar po telefonu. Seveda pa se pozanimaj kako je pri vas, ko pa boš imela datum oz. ko te bodo poklicali pa greš do pediatra še po napotnico.

Seveda pa sem prej pozabila čestitati da se vam je uspelo rešiti alergije, ker bo sedaj vse veliko veliko lažje. user posted image user posted image user posted image user posted image

In za srečo še veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če imaš še kakšno vprašanje, kar vpraši.

(odgovor članu julči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pomoč pri razlagi...
20.11.2008 21:49:10   
julči
lotty hvala za info. in čestitke.sem res presrečna, ne morem povedat kokuser posted image . Sem se pa res strogo držala diete.

Kolk časa pa ste čakali na provokacijo? kako je potekala in kako ste jo prestali? Če lahko vprašam- kdaj (kok je bil otroček star) je pa pri vas preminila alergija in kako si potem uvajala GH, kdaj si ponudila kakšno hrano, ki vsebuje mleko? A si dojila- misliš, da bi jaz zdaj lahko pojedla npr. malo sira al kak jogurt (jo dojim) al rajši počakam (in upam da ne bo predolg trajal da nas pokličejo)? A misliš da lahko alergija spet izbruhne oz. so lahko izvidi lažno negativni?

Cel kup vprašanj... hvala res!

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Pomoč pri razlagi...
20.11.2008 21:51:03   
julči
in pa seveda tud vam čestitke, ker ste premagali alergijo. Človeku res odleže kajneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Pomoč pri razlagi...
21.11.2008 15:23:20   
lotty4
Oh odleže odleže, sam potem sem imela pa še jaz prebavne motnje, ker sem se napokala čokolade in potem en teden nič,nič, o je bilo hudo zelo. Da ne povem kaj je bilo ko sem za zajtrk spekla dva jajca, dobro da sem šla na sprehod ne daleč od doma. Ko boš šla nazaj na svojo prehrano ti svetujem da začneš v manjših količinah.

(odgovor članu julči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pokukajte v pravljičen svet nove trgovine ...
photo
Vrata je odprla nova trgovina Mali zakladi, ki se nahaja v spodnji etaži Emporiuma, BTC City Ljubljana.
10 stvari, ki sem se jih naučil, odkar sem...
Če imate otroke ob sebi. Da jih poljubite za lahko noč. Da skupaj zajtrkujete. Da greste z njimi v šolo. Da vidite, kako...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?