|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj dati skorjico za glodat? 21.11.2008 10:56:08
|
|
|
|
Lejči
|
Pri 9. mesecih, ima pa 6 zobkov. Je hitro pokapirala .
|
|
|
|
|
RE: Kdaj dati skorjico za glodat? 21.11.2008 10:57:43
|
|
|
|
katra55
|
Pri 7-ih mesecih, imela je 4 zobke.
|
|
|
|
|
RE: Kdaj dati skorjico za glodat? 21.11.2008 11:12:42
|
|
|
|
nuala
|
Takoj ko je znal sedet v stolčku/vozičku in glodat skorjico. Ampak če me ubiješ ne vem, koliko je bil takrat star. Ne, ni me bilo strah, da se bo zadušil ( na začetku jo itak bolj ližejo, kot glodajo ).
|
|
|
RE: Kdaj dati skorjico za glodat? 21.11.2008 11:39:08
|
|
|
|
memole80
|
Moja skorjice še ni jedla, je pa že sama Plasmon piškotek. Stara pa je 6 m in pol.
|
|
|
|
|
RE: Kdaj dati skorjico za glodat? 21.11.2008 21:31:57
|
|
|
|
leaberni
|
Skorjico sem ji dala pri 7 mesecih, ni imela še nobenega zopka, pa se je z dlesnimi in slino trudila pa je šlo.
|
|
|
|
|
|
RE: Kdaj dati skorjico za glodat? 21.11.2008 21:39:19
|
|
|
|
botrca
|
Najin sin je bil star nekje 8 mesecev ko je prvič probal kruh, ni imel zobekov (hitro za tem je dobil prvega) se je davil ampak sem vedno zraven, še zdaj in nama s prakso lepo gre ga ima ful rad. Aja, še vedno smo na 2 zobekih pri 11,5 mesecih.
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiMetode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...
Najlepša imena leta 2025Katera imena so bila v letu 2025 med slovenskimi starši najbolj priljubljena? Še vedno kraljujeta Ema in Luka, vse bolj ...
Zadnje s foruma
katero ime je najlepše???dija_dijanaizberi najlepše žensko ime?!dijana (
8%)

mia (
48%)

danaja (
22%)

elena (
22%)
Število vseh glasov: 156Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!