Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

se je ful potrudil in naredil transparent, ki sta ga z
  se je ful potrudil in naredil transparent, ki sta ga z  držala in navijala zame. Nasmejala sta vse prisotne
  držala in navijala zame. Nasmejala sta vse prisotne  . Dobila sem tudi krasen šopek in bon za masažo 1x dnevno do 1.1.2009
  . Dobila sem tudi krasen šopek in bon za masažo 1x dnevno do 1.1.2009  (sem ga že včeraj izkoristila
  (sem ga že včeraj izkoristila  .
  .   

ampak zaradi škrata. Če sem čisto iskrena sem tako utrujena, da bi šla nekaj z Majo, da se odpočijem od tega otroka.
  ampak zaradi škrata. Če sem čisto iskrena sem tako utrujena, da bi šla nekaj z Majo, da se odpočijem od tega otroka.  Spet ima neke finte in je to že preveč za prenest. Ne jaz ne moj ne zdrživa več tega.
  Spet ima neke finte in je to že preveč za prenest. Ne jaz ne moj ne zdrživa več tega.   To smo delali več kot pol ure in je potem dobil mrzel tuš, ker se ni hotel umiriti. Potem je nekako zaspal, ponoči pa v jok in je kričal cca 1 uro. Jaz sem bila tako uničena, da ga sploh nisem slišala prej kot po eni uri.
  To smo delali več kot pol ure in je potem dobil mrzel tuš, ker se ni hotel umiriti. Potem je nekako zaspal, ponoči pa v jok in je kričal cca 1 uro. Jaz sem bila tako uničena, da ga sploh nisem slišala prej kot po eni uri.  Je šel moj k njemu in nimam pojma kaj sta imela pa je spet kričal. Potem pa je le zaspal nazaj.
  Je šel moj k njemu in nimam pojma kaj sta imela pa je spet kričal. Potem pa je le zaspal nazaj.  

da ti škrat tako nagaja
 da ti škrat tako nagaja 
   .Nejc je zaenkrat vredu, upam, da tako tudi ostane.Hvla vam za lepe želje.Danes je že celo malo pojedel,včeraj je itak vse ven vrgel.
 .Nejc je zaenkrat vredu, upam, da tako tudi ostane.Hvla vam za lepe želje.Danes je že celo malo pojedel,včeraj je itak vse ven vrgel.  .Potem je pojedel, spet pel in jamral pol ure, nato pa sva spala do 7.10
 .Potem je pojedel, spet pel in jamral pol ure, nato pa sva spala do 7.10 
   vidla.
    vidla. 

.
 .  No, imam malo dodatne motivacije.
  No, imam malo dodatne motivacije.