Krysia
|
Dan. Rok spančka, jst pa seveda takoj na RR. Zoja Miša ... no, tale tvoja frizerka mi je pa vseen mal predaleč . Pol grem lahko tud v Velenje - od moje prijatlce soseda je frizerka pa za poroko mi je prov fajn frizuro naredila ... Za Rokovo čudno kakanje pa čist možno, da je od kapljic - men sicer to na kraj pameti ni padlo, ampak, ko si omenila, se pa res nekak ujema z začetkom teh kapljic ... Aja, kar se pa tiče bacilov in Supernove ... ne vem, sej bacili so povsod. Pa verjetno da ne bo glih take gužve. Meni so sicer pri P rekli, naj ga ne vlačim v nakupovalne centre, če ni nujno, ampak na srečanje bova vseeno prišla ... Gajka, mene tud občasno špika kot da se M pripravlja, pol pa nič ni .. pa sej jo nič ne pogrešam ... Tejkaz, upam, da bo razgovor uspešen! Matejchi, mene in Roka na seznam za LJ srečanje, prosim. buhtlčk, lepo da si se oglasila. Držim pesti, da trening spanja uspe! Meni je pa Rok včeraj spal od 12-15 - sem se že bala, da je kaj narobe ... pa je očitno bolj vremenski tip . Zdej pa spet spi ... ne vem, vseen mi je mal sumljivo ... pa še tisto njegovo kakanje (ful rumeno pa smrdljivo pa precej redko) - če ne bo bolš, se bova šla kr pokazat k P... Pa dans ponoč je imel kr ene prebliske - smo spal 21-1:30-5:30-6:30 Ponavad mamo pa 21-4-8. Upam, da je zadeva samo prehodnega značaja, ker sem danes čist povožena od čudne noči. Pa še vmes sm skoz neki sanjala ... brezveze ... No, alarm ... sam še copy stisnem
|