gajka
|
buhtlčk in žanneža - vse najboljše! Vilika - čestitke Vidu za 3 mesece! In super, da je spet glas dobil nazaj. Pa upam, da ušesa ne trpijo preveč. Maja T. - tudi Roku je lupinica že precej tesna. Je pa Vilika enkrat predlagala, kako pridobiti ene 3 cm pasov (če si slučajno spregledala) - zadaj tisto kovinsko zaponko, kjer se stikajo 3 pasi, prestavi čisto do konca. Eh, sem trapasto opisala, ampak ti samo poglej sedež in boš vedela, kaj mislim. Erin - Rok sicer kaka komaj vsake kvatre enkrat, je pa, ko je nazadnje zjutraj orng kakal (sicer bolj gosto), zvečer še enkrat kakal, ampak ful sluzasto. Sem imela naslednji dan P, pa sem to omenila, pa je rekla, da je tudi to OK. Mah, očitno je vse OK, gosto, tekoče, sluzasto, zeleno, rumeno, nitkasto, z grudicami, 7× na dan, 1× na 7 dni... matejchi - a sem te včeraj zvečer na cedilu pustila? majči22 - a potem, če ne bodo ceste dobro splužene, se lahko nate obrnemo? žanneža - ful lepa vas! Res super ideja! košuta - lasje... Škoda sploh začet debato o tem... Samo to: trenutno jih imam še malo več kot Rok.
< Sporočilo je popravil gajka -- 22.11.2008 18:36:05 >
|