Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Čer! Kaj nobene na vidiku? TEBE ni bilo na vidiku O bla, bla, sem brala(full strani ) Aha... in vidla, da nobene ni, zato nisem pisala. Ja me je gospod danes tako zaj..., da bi m populila vse štrleče dele V sredo mi je nekaj po telefonu spraševal, če imam kake načrte za soboto, ker naj bi prišel en iz Tomila nekaj nastavit (pri peči) Sem rekla ok in ob 7h, vstae in gre. Kam? v službo!!!!!!!!!!!!!!!Tam so nastavljali neko mašino, v petek so morali biti prisilno doma, v soboto pa na delo. In tako sem ostala sama z mulcema A je vsaj že nazaj?? Moj je na kolinah, ki si jih je njegova teta izmislila kar na vrat na nos,iz danes na jutri, brez predhodne najave in sem jezna kot Ampak jaz bi šla pa v kinooooooooooooo... Počasi bom res rabila vsaj en mini odklop brez otrok... Una večerja s kolegi 20.12., ki sem se je tako nadejala, žal odpade špelin@ potem pa kar v akcijo za varstvo , verjamem da bi vama pasalo malo odklopa od , že meni pri moji eni se skoraj vsak dan proti večeru meša od utrujenosti, samo čakam da se uležem. Škoda, da vam većerja odpade, kod je pa zahinavil Imam predlog, lahko pa se vse zainterensirane majčice dobimo v decembru na prednovoletno večerji, seveda brez (te bodo atiji merkali), da se malo sprostimo ob kako dobri hrani, muziki in debati, ki ne bo smela biti o
|