Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

.
. Saj ne, da pričakujem bolezen, SLUTNJO IMAM
.....pa izkušnje. Se pa pustim presenetiti.
Daleč je. Če bi bilo tu nekje v MS bi še šlo, ampak moram na Štajersko, kar je precej vožnje, pa potem Taxi furat, pa eh..... raje bi doma z Nežo in Ivo gledala Pujsek Babe, ki bo ob 20.00 na Kanalu A. A sem ful čudna? Saj imam rada prijateljico, res mi je pri srcu, ampak njene družbe pa ne poznam, no poznam jih ene par še iz SŠ, ampak ne tako, da bi se nekaj fuuuul imela z njimi pogovorit. Pa škoda mi je večera, res.....ker v nedeljo smo pa spet na en RD povabljeni, ki se ga bom z veseljem udeležila in cela neprespana bom samo tečna. Neka zapečkarca postajam
pa se lune ni, ne vem kaj nas mece.
.
Je blo joka polna kapa. Ampak dečva hoče vse po sovje nardit in jo še vedno ni izučilo, da jo vedno nazaj faše. Kdaj to razumejo?
.
...v nedeljo pa mi dobimo obisk...pa bo vikend en dva tri mimo
koncert bil skoraj 3 ure dolg, ker včeraj ni nikjer delal in je rekle, da ima čas