špelin@
|
Ja, jana81, pa je malemu najbrž res že majhna tale lupinica, če je bilo pred tremi tedni takole... valentina2006, jutri dobro opravita O, nina7, si bila pa pridna sesil, vidim, da ste imeli krasen dan IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Da se malo pohvalim. Naša že veselo kliče mama in am ko je lačna. Zelo rada govori bababababa, uspelo pa ji je ata, papa in duda. Te zadnje tri še niso vsak dan na sporedu mama in am pa. IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Jaz se tudi trudim, da grem na trening vsaj enkrat tedensko, čeprav bi bilo idealno 3x. Ampak kaj, ko moj tako pozno hodi domov, tašče pa tudi ne morem kar naprej obremenjevat s tamalima dvema. Pa še joga 1x/teden. Pol mam pa že kar slabo vest. Sva šla pa včeraj z Janom na proslavo ob 40. obletnici našega kluba (najstarejši v Sloveniji) in me je zagrabila prava nostalgija po starih časih In sem se definitivno odločila, da bom nadaljevala družinsko tradicijo, upam pa, da mi bo vso znanje uspelo prenest tudi na katerega od fantov. Če ne meni, pa vsaj mojemu očetu, če bo še pri močeh. Oooo, za pridno treniranje!!! A smem biti firbčna (spet ): za kateri klub pa gre?? Aja, grem zdaj poskusit vse tickerje dati ven, da vidim, če je kaj na tem...
|