Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Kar se spanja tiče, je pri nas zdej zelo dobro in sva danes spala do 6.40 . Sicer se še dojiva ponoči, ampak samo enkrat ali dvakrat. Se je pa Žan ta vikend naučil delat bravo, bravo . Tolk je luštkan, mu rečem bravo, bravo pa začne ploskat ... Pol je pa ful ponosen, ko ga polupčkam ! za Žana!!! Pa mamica je najbrž tud ful ponosna?! Itaaaak!!!! IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 vse naj, naj za pol svečke Tud od naju !!! jana ko Žan spi v svoji sobci in je prižgan Angelcare, spi 5-6ur v kosu, pol ko je pa pri meni, spi pa po dve v kosu . No moje mnenje, da to ne vpliva. Sem pa glih včeri razmišljala, do kdaj ga bote uporabljale? IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Se je pa Žan ta vikend naučil delat bravo, bravo . Tolk je luštkan, mu rečem bravo, bravo pa začne ploskat ... Pol je pa ful ponosen, ko ga polupčkam ! vaaaaav super Žan..ti si pa res že pravi dec.. Ja vsak dan me s čim novim preseneti . No ampak stoji pa še ne tko kot Nejc. Sicer se prime za naslonjalo kavča pa dvigne, ampak hitro klecne. Par sekund zdrži, pol ga morm pa za tazadnjo držat, da lahk skače . Aja pa očitno bomo mel pri nas naslednjo punčko, ker je blo prej ata, kot bo mama ! S hojico pa Žan že celo dnevno prelaufa , prvih neki dni je šel rikverc, zdej gre pa že ful lepo naprej. ss pri vas je pa že prava snežna idila !