bella02
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Bella, obljubim! Itak mi moj to vedno govori. Lepo da si tako skrbna. Glede najinega ''srečanja'' bova pa enkrat kasneje, se strinjaš? Tale teden imam jutri P, v sredo sem brez avta, v četrtek grem na firmo, petek je pa zopet sneg. Kar mi je čisto všeč. Kaj ti je všeč? Da zame nimaš cajta ali da je sneg? Pa zmedla me je slikca, sem mislila, da berem nyno, pa mi ni blo jasno, kaj misli, pol pa le pogledam, pa vidim tvojo pupiko , pa le nisem jaz čudna, si že sama ugotovila podobnost. Pa smo že tolk navajene avatarjev, da sam ošinemo s pogledom, pa vemo, katera piše. Vsaj meni se to dogaja. Maja T, kako smo cort. Jaz sem si danes pripravila božične CD-je, sam bodo počakali do 1. 12., pa venček tudi. Dobro, da sem ga slučajno opazila v predalu, sem pozabila, da ga imam . Seveda, ČE bom do takrat zdržala, tale sneg kar kliče po božiču!!! naty in tejka sta pa očitno res , samo upam, da nista NAsankali . Je kar prazno, ker ju ni. Jaz sem si naredila seznam izpitov in morda se bom začela počasi . Bo kar pestro. Zdaj pa v mižule!
|