Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
ima 7 mesecev in se dojimo še zjutraj in zvečer. Vmes pa je GH. Z dojenjem imam že od začetka težave. Ko je steklo lepo in so me nehale boleti bradavice, je ena 2 meseca bilo super. Potem so se začele pojavljati ragade v intervalih. Torej, 2 tedna fuuuul boli, si mažem z Lanolinom, ki zelo pomaga. Pa je OK. Potem se čez čas spet začne. Težava je, da me pa sedaj že ful bolijo tudi čez dan na dotik in se prav bojim trenutkov, ko bo prišel večer ali pa jutro, ker ga takrat dojim. In tudi magičn Lanolin ne pomaga, saj mi je prej učinkoval že po 1-2 dnevih (postopno zmanjšanje bolečine), sedaj pa so bolečine že kakšen teden isto intenzivne. Na koncu dojenja (ki traja po šolsko 15 min na vsaki joški) mi kar solze tečejo. Mleka je še kar dovolj, ker ko ga stehtam pred in po uporabi, vedno spije min 150 mL, zato bi mi bilo res žal odstaviti. Ali ima še kakšna take izkušnje? Sej ne rabim nekega zdravila, pomaga že, če vem, da nisem sama. Ker se že pošteno smilim sama sebi. Sicer pa 
. mleka sem imela še vedno dovolj, tudi ko se je odstavila, je še nekaj časa bilo, še zdaj je malo, ampak to je verjetno že zaradi naslednje
...
), naslednje si bom kupila aquaflo blazinice, potem komprese in če ne pride M na predvideni dan, naredim še test. Poročilo sledi.
zafrkava, da sem kot kung-fu borec! Sedaj mi je smešno, takrat pa se ful jezim.