Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
pa ohranjevanje okolja, se nihče ne vpraša, koliko nafte smo na ta račun manj pokurili. In vseeno prišparal.

-recimo danes, ga nikoli ne grem gledat v sobo, če spi. Oz kakšno je "stanje". In če sem zato slaba mama, sem ... Moj mir je zlata vreden.
pa cmokec, da te neha bolet. Kaj pa kakšen tablet proti bolečinam si vzela?
, ker baje mislim, da samo jaz znam... Ja vsake oči imajo svojga malarja. Glavno da ti počneš tisto kar čutiš, da je prav.
me je drugače tolk groza zobarjev, da me mora ful bolet, da se spravim h kakšnemu ... že od poroda se spravljam, da bi se prijavila na pregled ... pa še nisem poklicala. kljub temu da vem, da moram drugega poiskat ... ma, k en mejčkn otrok sem, kar se zobarjev tiče
Saj pravim, da sem prišla do nje preko čudeža.
za vse
....
kar pa tebi nikakor ne pomaga....tako da žal nimam koristnih informacij....Vseeno upam da je kaj bolje in da je malo popustila bolečina....
pa bomo ze se velikokrat spomnim na vas ampak mi ob solskih obveznostih...decemberskih zadolzitvah (izdelovanje voscilnic, adventnih venckov...) in otrokoma nekako ne uspe se cvekati na polno kot ponavadi... upam, da se stanje kmalu umiri in se vam pridruzim....jutri imamo posvetovalnico tako, da tezo in velikost povem naknadno....