Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Naty: ma kak šotor, dovolj je zabav decembra Ah sej veš, če se fešta, naj se na polno ! IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ja, res sem spregledala... Ti, pojma nimam, itak si niti ne predstavljam, kam bi ga v vseh teh gradbiščih lahko sploh postavili, na Ruardi pa dvomim, da ga bodo... kako me lahko spregledaš ???? a veš, da sm pozabla, da je zagorje zdej eno samo gradbišče, ja pol pa res verjetn nič ne bo... kasso a ti pa rokerka??? to bi pa rada vidla!!! Veš kaka sm bla js v prvem letniku... strgane kavbojke, bulerji in karirasta srajca ala Axel Rose , da to vidiš!!!! edina Primož pa ful hepi zgleda zraven seke , še dobr da nisi ljubosumen tip . Men je bla pa s črnimi lasmi ful boljša, postavo mi ma pa dobro, ker je bl polna. Prou taprava baba . IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Naty* jp filmčki, dva sta bla ane? Hvala, sej bom še mal pobrskala. Sem ti dala link.... si spregledala?? Hvala, hvala nisem spregledala . Glih tega sm misla, čeprav je bil takrat v dveh delih, ampak je čist taprav . A dodaš še mene za prijateljico za slike... IZVIRNO SPOROČILO: Katina Naty* neki si obljubljala, pa ne nisi prijela za besedo . Če sm pa brez avta ... sej bom enkrat. Estrella za Andraža!!!!