Anonimen
|
napišem ful dolg post in mi napiše we are sorry - ti bom js dala sorry, če morm zdej vse še enkrat pisatl. Pa tok slikc sm nalepla.. No, ok, bom probala. Najprej eno , pa še nekaj za pojest No, pa gremo še enkrat lepo po vrsti: miška, a ti si še vedno pred . Pazi, da ne bo na koncu takole . Ja, včeraj sem prižgala računalnik tud doma, ker me je zanimalo kaj bo povedala naša lučka. fargi, super!! Vidiš, da je pomagalo. Prav čutim, da bo tale IUI uspešen!! neela, ti tudi šele iz službe?? Pridna!! A ti maš tud gel nohte? Koliko pa plačaš popravljanje? Meni je rekla 35€, pa se mi zdi ful. Drugače sem bila pa včeraj parkrat 100%, da sem si jih zlomila, ker sem se stalno zaletavala z njimi. lučka, kako se počutiš? Si že pobožala danes svojega bušija?? To, da ne moreš spati je pa verjetno zato, ker se podzavestno še vedno obremenjuješ s službo. Ker maš mogoče malo slabe vesti, ker si na bolniški - vsaj pri meni je tako. Pa saj bo boljše. Dej povej, sta že povedala komu? nf, men se tud zdi, da si bolj "poskočna" k si sama doma. Se še na forumu opazi. Sej prav - kar uživaj. Jaz grem pa danes po službi še na neko službeno zabavo. Mi je že sedaj malo butasto, ker bo živa glasba in bo treba malo plesat. Jaz sem bolj anti za ples, pa še svojega sem navajena, drugih pa ne, tako, da me je kar malo strah. Lep dan!!
|