Freycha
|
no tko, z Dito je tudi boljše in slabše... pa ima drisko, pa je nima (čeprav prav tekoče nima, trdega blata pa tudi ne)... zadnje dva dneva pa niti noče kaj dosti jesti. Ampak ok, nekaj že vase spravi, je pa ne bom silila..... Ne vem, če nima tudi Dita Adeno virusa, vsaj po vsem tistem, kar sem prebrala na priloženem linku Ulle... ali pa ne, sej ne vem. Razpoložena je še kar, z občasnimi izpadi tečnobe, joka, ipike....... jaz sem pa šla včeraj v LJ na novoletno zabavo in ni bilo ravno zabavno. Med potjo smo padali v prave snežne zamete in full je bilo težko voziti. Dve nesreči sta se zgodili tik pred mano in enkrat bi se skoraj zaletela v avto, ki je pred mano bremzal. Dol grede sem porabila uro in pol, nazaj grede je bila pa situacija s snegom še hujša, zato sem rabila kar 2. uri. Še dobro, da sem nazaj grede videla "le" eno nesrečo...... No, prišla sem ob 2h zjutraj, zjutraj pa sem že zgodaj vstala in sem precej sesuta. Ne me vprašat, zakaj sem potem še tu, ker ne znam odgovoriti, ampak spat se pa tudi kar ne spravim No, sej zdej bom počasi odpeketala babike za vse bolančke, tečkote, nespančke, pa za vse ostale boščke majrim, no ti se pa kar bolj pogosto javi, ker te imamo rade
|