Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:02:46
|
|
|
|
Volga
|
Jaz je nimam, ker sem kmetica. Imam pa nek filing, da stvar ni ravno prijetna, da je taka hladna, pa to...seveda pa se lahko motim.
|
|
|
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:05:21
|
|
|
|
urška
|
meni ni bla všeč. taka hladna pa skoz sem mela filing da bom dol s postle zdrsnila.
|
|
|
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:06:26
|
|
|
|
ZARA
|
Nikakva je, ker se ne da normalno dolčkat.
|
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:06:36
|
|
|
|
sanja nk.
|
mož bi mi najprej rekel , kje sem to pederijo dobila, pri nas vse samo svila neeee
|
|
|
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:07:30
|
|
|
|
rija
|
torej kot prvo moraš razčistiti ali imaš v mislih pravo svilo ali sintetični saten....ker tu je ogromna razlika....v kavaliteti in ugodju in tudi ceni
|
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:07:53
|
|
|
|
urška
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Nikakva je, ker se ne da normalno dolčkat. no neki tazga sem hotla jaz povedat
|
|
|
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:08:11
|
|
|
|
ključek
|
že tok hitro sami minusi........... ...............pol je pa res za en d ........
|
|
|
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:09:18
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you že tok hitro sami minusi........... ...............pol je pa res za en d ........ ne, to pa ni res. večina žal enači svilo s satenom in za saten res velja vse napisano, medtem, ko je prava svila balzam za kožo in dolčkaš se lahko do onemoglosti
|
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:09:19
|
|
|
|
lutka
|
Jaz jo imam in sem zadovoljna z njo. Marsikdo bi mislil, da je hladna, pa ni, je prav prijetna , ko se pokriješ. Edini - je to ,da večkrat "zleze" , sploh če se veliko premetavaš po postelji se zna zgodit, da zdrsne dol s postelje. Meni ni žal da jo imam , pa tudi zelo lepo zgleda lp
|
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:09:20
|
|
|
|
ključek
|
torej kot prvo moraš razčistiti ali imaš v mislih pravo svilo ali sintetični saten....ker tu je ogromna razlika....v kavaliteti in ugodju in tudi ceni http://www.vitapur.si/ tuki sem gledala.............
|
|
|
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:10:47
|
|
|
|
lutka
|
kar se pa tiče dolčkanja................
|
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:10:53
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you torej kot prvo moraš razčistiti ali imaš v mislih pravo svilo ali sintetični saten....ker tu je ogromna razlika....v kavaliteti in ugodju in tudi ceni http://www.vitapur.si/ tuki sem gledala............. a kravate misliš? za zvezat? tu pa res ni treba glih svile...so tudi navadne dobre
|
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:11:39
|
|
|
|
Volga
|
Da dam hude dnarje zanjo, pa ne bi seksala gor. Japajade.
|
|
|
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:11:40
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Nikakva je, ker se ne da normalno dolčkat. no neki tazga sem hotla jaz povedat A ne da je čudno? Kar voziš se malo
|
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:12:17
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Me to you torej kot prvo moraš razčistiti ali imaš v mislih pravo svilo ali sintetični saten....ker tu je ogromna razlika....v kavaliteti in ugodju in tudi ceni http://www.vitapur.si/ tuki sem gledala............. a kravate misliš? za zvezat? tu pa res ni treba glih svile...so tudi navadne dobre http://www.vitapur.si/svilena-posteljnina a je to boljše???
|
|
|
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:12:21
|
|
|
|
lutka
|
je bolj gladko
|
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:12:37
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: urška IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Nikakva je, ker se ne da normalno dolčkat. no neki tazga sem hotla jaz povedat A ne da je čudno? Kar voziš se malo samo dodatni pospeški
|
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:14:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa fleki od mučefita se poznajo.
|
|
|
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:14:22
|
|
|
|
ZARA
|
Ma, ne vem, rija... meni je bilo čudno. Klinc, pa taki pospečki, ko ne veš, če se boš na koncu postelje ustavil.
|
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:14:23
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Me to you torej kot prvo moraš razčistiti ali imaš v mislih pravo svilo ali sintetični saten....ker tu je ogromna razlika....v kavaliteti in ugodju in tudi ceni http://www.vitapur.si/ tuki sem gledala............. a kravate misliš? za zvezat? tu pa res ni treba glih svile...so tudi navadne dobre http://www.vitapur.si/svilena-posteljnina a je to boljše??? odlično ja, tudi ta mešanica z bombažem je zelo zanimiva. vsekakor moraš gledat, da ni zraven sintetike.
|
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:15:35
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ma, ne vem, rija... meni je bilo čudno. Klinc, pa taki pospečki, ko ne veš, če se boš na koncu postelje ustavil. a ni glih čar, da razbiješ monotonost? ko nikoli ne veš, kaj bo v naslednjem trenutku....
|
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:17:31
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ma, ne vem, rija... meni je bilo čudno. Klinc, pa taki pospečki, ko ne veš, če se boš na koncu postelje ustavil. a ni glih čar, da razbiješ monotonost? ko nikoli ne veš, kaj bo v naslednjem trenutku.... da ne boste zdej čist drugo temo usekale..........
|
|
|
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:18:40
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Pa fleki od mučefita se poznajo. Saj ravno to sem mislila.
|
|
|
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:19:42
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: rija a ni glih čar, da razbiješ monotonost? ko nikoli ne veš, kaj bo v naslednjem trenutku.... da ne boste zdej čist drugo temo usekale.......... Itak. Rija, razbiješ samo sebe.
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecu7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
Koliko krat na teden menjate brisače?endrinavsaki dan (
24%)

vsaki 2. dan (
21%)

vsaki 3. dan (
24%)

enkrat na teden (
24%)

enkrat na 14.dni (
3%)

po vsakem umivanju (
4%)
Število vseh glasov: 403Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!