Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 4.12.2008 17:11:06
|
|
|
|
Serendipity
|
ŠPELKA - vse najlepše in najboljše!
|
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 4.12.2008 18:10:53
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Punce moje, ki ste na srečanju---lepo se imejte in uživajte!!!!! Meni se je celo 3 x kolcnolo! To pomeni dvoje: a) noseča sem b) noseča sem hehehe - hecam se! b) mislijo na nas! Se* in c) trojčke boš imela Kaj počenjate? Jaz sem v pojstelji, ker me nekaj spodaj ščipa....me je kr mal strah..... ...uh pa palačink sem se prej nabasala
|
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 4.12.2008 18:29:08
|
|
|
|
spps
|
ŠPELKA VSE NAJ NAJ
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 4.12.2008 18:30:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Punce moje, ki ste na srečanju---lepo se imejte in uživajte!!!!! Meni se je celo 3 x kolcnolo! To pomeni dvoje: a) noseča sem b) noseča sem hehehe - hecam se! b) mislijo na nas! Se* in c) trojčke boš imela Kaj počenjate? Jaz sem v pojstelji, ker me nekaj spodaj ščipa....me je kr mal strah..... ...uh pa palačink sem se prej nabasala JAZZZI,TI KR POČIVAJ... ščipanje je NORMALNO,KER VSE RASTE,ups,pozabla sem velike črke izklopit kdaj pa imaš naslednji pregled?
< Sporočilo je popravil spps -- 4.12.2008 18:31:18 >
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 4.12.2008 19:09:50
|
|
|
|
Serendipity
|
jazzika - ti samo lepo počivaj in pobožaj buškija. Se strinjam s spps - pikica si malo mesto dela! Mnjami palačinke - jaz imam obdobje palačink! Me je moj po punkciji razvajal z njimi, potem po transferju. Pa še nora na kakav sem ratal (spet). Nekaj časa ga nisem in nisem mogla več vase spravit, zdaj bi ga pa za zajtrk, kosilo, malico in večerjo ... c) možnost je sicer malo spooky, ampak konca sveta pa ne bi bilo Tri moje kopije po svetu.. Jao ti katastrofe!
|
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 4.12.2008 19:59:42
|
|
|
|
ledenka
|
sem nazaj s srečanja narežale smo se tako, da me vse mišice bolijo! bejbe so pa super bile pa smo aqua, pikicaoooooo in živa Se* upam sicer, da se ti kolca, ker si nosečka, ampak tudi "opravljale" smo vas jazzzika, ti lepo počivaj! ampak na špikanje se pa kar navadi, še huje bo
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 4.12.2008 20:35:16
|
|
|
|
sonček85
|
BEJBE UŽIVAJTE SE VAM ŠE JUTRI KAJ JAVIM ,PUSA VSEM IN NOSEČKE BOŽAJTE BUŠIJE
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 4.12.2008 21:04:29
|
|
|
|
pikicao.
|
jz tud doma, stusirana... bolana mi z nosa tok tece pa grl boli..ajajaja je vse za mano prsl skratka super je blo..mislile smo na vse vaaas zdej grem pa spat, k ne morm vec... jutri slikice dobite.. tista k jih hoce naj poslje ZS.. ne morm vc.. nocko
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 4.12.2008 21:19:51
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. jz tud doma, stusirana... bolana mi z nosa tok tece pa grl boli..ajajaja je vse za mano prsl skratka super je blo..mislile smo na vse vaaas zdej grem pa spat, k ne morm vec... jutri slikice dobite.. tista k jih hoce naj poslje ZS.. ne morm vc.. nocko nočko in lepo se naspi ,pa da se hitro pozdraviš.
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 5.12.2008 8:13:49
|
|
|
|
Serendipity
|
Prinčipeeeeeeeeeeseeeeeeeeeeeeeee moje, malo sončka za ta siv dan: SLIIIIKCEEEEEE!!!!! piki -
|
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 5.12.2008 8:16:09
|
|
|
|
spps
|
jutro!!!!! kako ste babike? piki,kdaj je pa tebe tk zagrablo? se*kako si mi? skoz držim pestke zate
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 5.12.2008 8:16:53
|
|
|
|
spps
|
jaz tudi sliiiikice....ii
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 5.12.2008 8:20:09
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps jutro!!!!! kako ste babike? piki,kdaj je pa tebe tk zagrablo? se*kako si mi? skoz držim pestke zate piki - še dobre želje sem pozabila ob objemčku .. čajčka, vitaminčke in držim pestke, da boš čimprej OK! spps - Jutro pupi! Ne pozabi na buškija - ga pobožaj, jaz pa grem glasovat zanj! Ma sem ok - od popolnega optimizma me zaniha do nelepega pesimizma vmes pa se vrine obdobje ravnodušnosti (v smislu kaj bo pa bo). Zapleteno, mar ne?
|
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 5.12.2008 8:21:04
|
|
|
|
Serendipity
|
Zakaj pa ne morem glasovati? Sem včeraj zvečer ... koliko časa mora preteči?
|
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 5.12.2008 8:26:17
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Zakaj pa ne morem glasovati? Sem včeraj zvečer ... koliko časa mora preteči? ma ne vem-jaz sem prvi dan lahk glasovala dvakrat,zdaj pa ne več...mal smešno je to glasovanje,pa tud kr naprej nekaj spreminjajo... Se* te čisto razumem,kaj si hotla povedat
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 5.12.2008 8:27:53
|
|
|
|
ledenka
|
jutro kako smo? az super, po dolgem času ni bilo nočnega lulanja predvsem zato, ker sem zaspala na kavču in posledično ne kaj dosti popila pred spanjem. no, ampak to ni rešitev pikicaooooo čajček, limonco, kak lekadolček, pa bo na slikah smo pa leeeepeeee vsaj upam spps, sem glasovala za tvojega bušija
< Sporočilo je popravil ledenka -- 5.12.2008 8:29:45 >
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 5.12.2008 8:29:19
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka na slikah smo pa leeeepeeee Aja? Je nič ne vijdim ...
|
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 5.12.2008 8:31:08
|
|
|
|
Anonimen
|
takoj dam slikico v album tukaj mi je noče prilimat
< Sporočilo je popravil živa25 -- 5.12.2008 8:32:05 >
|
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 5.12.2008 8:32:02
|
|
|
|
spps
|
a veš kaj je zdajle blo?sem skor se polulala od smeha,ko sem pikici ZS poslala.ne gre mi drugač pisat,kot pa iz desne proti levi čist arabski stil
< Sporočilo je popravil spps -- 5.12.2008 8:33:36 >
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 5.12.2008 8:33:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: ledenka na slikah smo pa leeeepeeee Aja? Je nič ne vijdim ... sej še bomo ajsi,hvala za glas
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 5.12.2008 8:36:36
|
|
|
|
Anonimen
|
na evo... tudi v albumu mi ni ratalo... Hvala Bogu za shrani.si Od leve proti desni: Ajsika, Pikica, Aqua in moja malenkost
< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 5.12.2008 14:45:20 >
|
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 5.12.2008 8:39:14
|
|
|
|
pikicao.
|
hej, sam tok da se vam javim, slikce sm vse aqui poslala in je ona rekla d bo naprej jih poslala, kr jz sm komaj pokonc... tko d aqua vam bo poslala.. jz se res opravicujem ampak sem res slaba: glava me boli, vrocino mam, vrti se mi, pa se smrkam pa slabo mi je z obasnim bruhanjem, tko d sorry se 1x lezim z laptopam v narocju, tko d vsake tok casa lahko se mal pogledam, drgac me pa matra. ce vam aqua ne bo do danes poslala, vam jih bom jaz, sam mal vec moci se mi nabere. hvala vsem
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 5.12.2008 8:42:49
|
|
|
|
Anonimen
|
pikica moja pocajtaj se Mislim nate
|
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 5.12.2008 8:48:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. hej, sam tok da se vam javim, slikce sm vse aqui poslala in je ona rekla d bo naprej jih poslala, kr jz sm komaj pokonc... tko d aqua vam bo poslala.. jz se res opravicujem ampak sem res slaba: glava me boli, vrocino mam, vrti se mi, pa se smrkam pa slabo mi je z obasnim bruhanjem, tko d sorry se 1x lezim z laptopam v narocju, tko d vsake tok casa lahko se mal pogledam, drgac me pa matra. ce vam aqua ne bo do danes poslala, vam jih bom jaz, sam mal vec moci se mi nabere. hvala vsem ti kar počivaj,da boš čimprej zdrava
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 5.12.2008 8:49:21
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 na evo... tudi v albumu mi ni ratalo... Hvala Bogu za shrani.si Od leve proti desni: Ajsika, Pikica, Aqua in moja malenkost same fejst punce
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Božična smrečicaAdminKakšno božično smrečico ste postavili letos?umetno (
74%)

živo (
19%)

iz drugih materialov (
2%)

nobeno (
4%)
Število vseh glasov: 89Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!