|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
4.12.2008 18:12:35   
Fargesia
kitka, kakšno stimulacijo si pa imela?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 801
4.12.2008 19:18:05   
lenna
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

lenna, jaz sem mela zdaj 2.IUI...user posted image

No potem pa kr z veselo novico na planuser posted image

Fargesia, je res kar se po forumu govori???? Čestitam.... Kdaj bo veseli dogodek?

Joj moram povedat, da je mene sestra ravno na dan, ko sem izvedela da sem user posted image  vprašala, če bi bila njena poročna pričauser posted image user posted image  Kakšno naklučje je bilo to. user posted image user posted image  2 tako dobri novici za en sam dan 

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 802
4.12.2008 19:58:02   
kittyy
hello iui-jevke.jah jst sem danes dobila se zsdnji mozolcek,zato je tudi malo priteklo.je res full malo,ampak jaz mislim da je to se vedno prvi dan in da jutri zacnem.sej ste ve mele enako a ne?
jst sem pa ravno jutri hotla se en test narest,oz sem si ze dajalaupanja za user posted image ,po pa nic.no sej zdej sem pa vseeno veselauser posted image ,ker se jutri zacnem spikat.

kolikokrat gres cca na UZ?

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 803
4.12.2008 20:00:40   
boob
prvi dan user posted image  se šteje ko se pokaže sveža kri, če je po cca 17h se šteje naslednji dan za prvi dan. . se pravi da se začneš en dan kasneje špokat. . .
na UZ je pa ful odvisno, jaz sem šla 3x, nekatere več nekatere manj

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 804
4.12.2008 20:05:55   
Fargesia
lenna, a se govori po forumu al kaj?user posted image 27.6..2009

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 805
4.12.2008 20:07:38   
boob
še mi še mi. . kaj bo takrat. . ?   a se boš poročilaaa??

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 806
4.12.2008 20:16:14   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: boob

še mi še mi. . kaj bo takrat. . ?   a se boš poročilaaa??

ja...user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 807
4.12.2008 20:30:41   
kittyy
fargesia,iskrene cestitke za porokouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
boob,al  je kej narobe ce se jst zscnem jutri ceprav je dons okol 14h mal priteklo,oz ko sem sla na wc je blo na papirju malo.jst mislim da je to prvi dan?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 808
4.12.2008 20:39:10   
Fargesia
kittyy, hvala!

jaz vedno počakam da se mi ornk ulije...

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 809
4.12.2008 20:56:46   
boob
jst sm tud počakala da je bla res sveža kri, drgač pa jutri pokliči pa raj praši

no men se pa zdi da bo pršla user posted image

fargi čestitam

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 810
4.12.2008 20:58:30   
obayifo
fargi, čestitam!

kittyy a sam okol 14.h je prteklo, pol pa nč več? pa je blo rdeče al roza (rjavo..)? js bi tut počakala, da rdeče prteče in je tisto pol 1.dan. tko so mi tut rekl, k sm morala kri dajat na 2.dan

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 811
4.12.2008 21:12:38   
dorotea
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

dorotea - reč, da maš ljubimca, pa te bodo čist namir pustil!!! user posted image  user posted image  user posted image  . Sej se hecam ,sam jst s tem nimam problemov, ker spim s šefom in je del tega cirkusa!!! user posted image  Mal sm se na ščitnico zgovarjala samo pred sodelavci!

user posted image user posted image user posted image to si se znajdla!!!sam jst mam šefico!

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 812
4.12.2008 21:18:01   
dorotea
IZVIRNO SPOROČILO: boob

no men se pa zdi da bo pršla user posted image

No, no, kaj se pa to sliši! Počakaj, loh pa da je ne bo in bo raje user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 813
4.12.2008 21:47:14   
neela
Punce, ki ste v GK Lj....kaj so vam tud rekli, da če do 8.12. dobite M, potem še greste v postopek v decembru in če ne, potem v januarju???? Ker kao med prazniki ne delajo...user posted image
Jaz sem malo na trnih, ker bi morala dobiti user posted image nekje okrog 10.12....pa si ful želim, da pride prej, da bi še ta mesec prišla do 2. IUI-ja.

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 814
5.12.2008 7:52:45   
lenna
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

lenna, a se govori po forumu al kaj?user posted image 27.6..2009

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a res; jest bom pa en tedn prej poročna priča in to že z velikim trebuhom, ha ha .
Ma take priče pa tud nima vsakuser posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 815
5.12.2008 10:53:46   
boob
punce jst sm pa dobila user posted image  in sm tko user posted image  kr na jok mi gre. . .zdej se pa še odločam al naj počakam in začnem pol januarja spet al kar takoj. . kaj bi ve nrdile?

lenna jst sm tud mela pričo z trebuščkom sam je bil buši še mali user posted image , učeraj je pa ta 'slepi potnik'  prišeu domou.

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 816
5.12.2008 11:25:55   
boob
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Punce, ki ste v GK Lj....kaj so vam tud rekli, da če do 8.12. dobite M, potem še greste v postopek v decembru in če ne, potem v januarju???? Ker kao med prazniki ne delajo...user posted image
Jaz sem malo na trnih, ker bi morala dobiti user posted image nekje okrog 10.12....pa si ful želim, da pride prej, da bi še ta mesec prišla do 2. IUI-ja.

neela men so isto rekli, zaradi praznikov. .jaz sem jo danes dobila pa sem se vseen odločla za naslednji mesec. . se morem mal ksebi spravit, er me je ful iz tira vrglo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 817
5.12.2008 11:49:32   
kimsy
fargi - čestitam!!!

Boob in neela - men je full žal, ker sem šla v decembru še v en postopek. Danes mi je prvi uz delala dr. Ribič in mi je blo kar neki. Full na hitro in se sploh ni potrudila, da bi kaj iskala. Pa sem bla med prvimi, ampak se ji je full mudilo!Mislim, da so vsi že praznično razpoloženi in bo šel samo en postopek v nič! Jst vama priporočam, da počakata na januar. Jst grem na naslednjega ziher šele februarja! Ker po moje tud za telo ni najboljše!
boob - sem bla ziher da boš srečka nosečka! Vem, da je hudo, ampak po dveh dneh že nekako k sebi prideš in se sprijazniš z usodo... Bomo me pa drugo leto noseče, ker letos so itak že vse in ni več zanimivo... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 818
5.12.2008 11:55:18   
boob
user posted image  sm se vsaj mal nasmejala

bom pa izkoristla veseli december, najpej bom šla pa na koncert od Cetinskega. . .to sim si ful želela in sm rekla da če bom zanosila pač ne grem,. . no zdej pa ni ovir. .

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 819
5.12.2008 14:01:45   
Fargesia
boob, pa neeeeee....a fejst lije al kaj?

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 820
5.12.2008 14:12:42   
boob
ne nč ne lije. . učerej je blo sam mal roza, danes zjutri pa že sveža kiri. . sam teča pe, sam na papirju je videt. . sam to je prvi dan, jutri pa mal bo
bom preživela čeprav sm user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 821
5.12.2008 14:21:28   
dysan
Živjo punce lepo pozdravljene vse skupi !!!
Nekaj sem čikirala kam jaz spadam, pa vidim, da kr k vam IUI-jevkam.
IUI sem imela 1.12 ,in zdaj čakam na test ki bo 17.12,  oz: grem 18.12, kr imam še termin pri dr. !! Seveda pa upam, da se bo + že prej pokazal. Držim pestke za vse vas, ki čakate in za tiste ki ste ga že zagledale. Saj upat moramo, upanje ta zadnje vmre, ne?user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 822
5.12.2008 14:55:09   
lenna
Dysan, dobrodošla med namiuser posted image . Bomo držale pesti še zate, da zagledaš +. A je bil to tvoj prvi postopek?

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 823
5.12.2008 15:12:03   
Fargesia
dysan, kje si ga pa imela?! jaz sem ga tud mela 1.12.!!!

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 824
5.12.2008 15:22:55   
dysan
hvala punce na dobrodošlici!!
lenna -ni bil moj prvi postopek, nebi vas rada strašila ampak mi je to 6. IUI
Fargesia -super obe na isti dan, mela sem ga v Lj-Leonišče. Pa ti?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Ime za fantka
EUstar

?

Gašper (38%)

Andraž (33%)

Matej (29%)

Število vseh glasov: 1040

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!