Freycha
|
dan evo, sva nazaj iz pregleda. Dito sem dala spat, jaz pa počivam, ker sem se očitno od nje nalezla. Zjutraj sem imela drisko in fuuulll mi je slabo Pa cel dan sva sami.... mah tko pač pride. Ditini izvidi blata so negativni. Nima ne rota virusa, ne adeno virusa, ne bakterijskega vnetja (recimo salmonele). Pa sem jo vprašala, če ima mogoče Kalici, pa je rekla, da tega ne bi mogla vedet, ker so izolirali samo na to troje. Sem si mislila ja ok, kaj pa če damo še enkrat blato, pa še za kaj drugega pogledajo? ampak ne.. pač drisko ma in bruha, bo že boljše Mi je pa hvala bogu dala napotnico za bolnico, da če bo slabše oz. da bi dehidrirala, da gremo na infuzijo čez vikend Mater, nobene tekočine vanjo ne spravim. Danes je celo štiri požirke naredila, ko je gledala eno punčko, ki pije, to je pa tudi vse. Pa full je podočnjake dobila pod očmi Ima pa danes full neko željo po keksih in je že ene tri požulila. Sicer navadno ne poje celega, ampak vsaj nekaj je. Pa zjutraj sem jo malo posilila s keksolinom, da sem ji linex uturila. Sam sej itak ne pomaga...... Bomo pač upali, da se samo od sebe popravi čim prej, pa da ne pristanemo v bolnici. Zdej je to že 8. dan in če mene vprašate, čisto predolgo že traja......
|