Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Pozdravljene vse!
zdaj pa ne vem ka naj?En test še imam.Tiste dni ko bi morala dobiti perilo(20,21.11) sem imela le dva dni rahel izcedek(rjav-rdeč)kaj menite?

...če pa še vedno ne boš gotova pa je najboljše, da pokličeš v pon. gin. pa te naj pošlje še ona v lab. na urinski test...držim pesti
.
, Clear Blue pa - ker v resnici naj bi Baby Check zaznal že manjšo količino nosečniškega hormona kot CB. No - sama pa sicer nisem nikoli uporabljala drugega kot Clear Blue in mi je tudi do zdaj vedno prav pokazal. Jaz prisegam na Clear Blue.
, ker sem na zelo podobnem kot ti.
ni od nikoder - nikoli mi še ni zaostajala toliko časa (celo prvi mesec po jemanju KT je bila točna), CB bom delala v sredo (no, če bom zdržala tako dolgo), če
, pa pol mimogrede še odtočim
. Ja, izcedka imam pa tudi jaz nekoliko več kot po navadi - belega...verjetno ga pa zato tudi toliko bolj čutim, ko priteče...
Delala sem tudi 2x test z baby check in mi ni pokazal +.