lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 LL kaj je pa tebi miklavž prnesu? Blanč dej ti tud opiši tole tvoje darilo ! Pija, mene tudi ti kao nakupi spravljajo v slabo voljo, kar je poceni je ničvredno, ostalo je predrago. Miklavž je prnesu kot isto kot mi je nosil pred 30 leti...po jusu : sladkarije, oreške, med, pa na kosilo me je danes peljal tud zato ker imava prvo najstniško obletnico, a se to razume? Blanči, dej no, ne nas dražit Zarji, Lara ne počiva, kje pa...cel dan po žlahtah in pri prijateljih...super dan! Zdaj sem se usedla in z enim očkom gledam dnevnik Kaj si finga skuhala? Srčica, to je tvoj teden! Goldy, Sabsa, uživajta na nuhalni, meni je bilo fenomenalno Obi, držim močno obe pesti! Mismis, ...v božja ušesa ! Pridna, lep in aktiven sprehod; me je kar sram, jaz cel dan nič in preveč hrane ...ju3 sadni dan , sanjaj lara kukurus... Pika , kako si? Miklavž je kej bil? Lučkica, bo že našel pravi čas Grem kavčat, vsem lep večer in mirno nočko!