|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
8.12.2008 10:59:22   
gigi1
Pikica že to je veliko, da je vročina padla. Saj veš, da je user posted image  najboljša lecnija za vse user posted image . Zdej k imaš dragega doma, pa...navali narode user posted image .
Hvala ker si mislila name in reeees mi je hudo, da nisem uspela.

Ajsi tolk si lepa, da se te kar ne morem nagledat user posted image . Tam kjer sem bila so bili tamburaši, ne trubači user posted image . Je bilo pa res dobro. Družba tud super...hrana pa...jaooooo. Se kar nisem upala na vago.
Sploh ne vem več kaj naj naredim...od zadnjega postopka imam kar 5 kil viška. Na 3 viška podlage... Pa nič kaj več ne jem. Kvečjem manj user posted image  (no razen zdej na poti user posted image )

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
8.12.2008 11:20:51   
miska73
Žižek moj, a me boš vzela enkrat s sabo v NS. Si mi take lušte nardila, da ni za povedat...
I ja bih to.
A veš, da sem pa jst uspešno skinla tiste 2kg, ki sem jih pridobila v postopku. Pa še 1kg dodatno.
Se zgleda pozna, da zdaj ful pazim kaj jem.

Piki ti bom zvečer spet kakšno plažico najdla. Samo take z lepimi dodatki je tolk težko dobit.

Babe, jst bi si pa kr naprej nove cotke kupovala.
Pa jih imam že tako več kot preveč.
Ampak ko je tolk lepih stvari po trgovinah.
Se včasih komaj zadržujem.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
8.12.2008 12:06:29   
murkica
Pikicao-mislim, da bi zdej mogla vidt... Drgač ti pa lahko kakšno pošljem po ZS...

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
8.12.2008 12:20:49   
sonček33
Kako smo babe žabe?

Mi guramo proti koncu. Včeraj smo imeli popadke, HB se je pozno zvečer umirilo. Zdejle grem k G, da mal preverimo kaj se dogaja.

Se* - mislim nate.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
8.12.2008 13:20:08   
Fargesia
živa, tukaj na borbi malo pišem oziroma skoraj nič...drugače sem pa aktivna na RRuser posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
8.12.2008 13:21:33   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Kako smo babe žabe?

Mi guramo proti koncu. Včeraj smo imeli popadke, HB se je pozno zvečer umirilo. Zdejle grem k G, da mal preverimo kaj se dogaja.

Se* - mislim nate.

Sonček, še mal zdrži!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Pa še kakšno slikico za finiš od trebuščka nam pokaži.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
8.12.2008 13:25:56   
murkica
Sonček že popadki? Joj povej ti svojemu pišeku, da mora še mal počakat...Sporoči kako boš opravila pri G...user posted image  

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
8.12.2008 13:26:03   
Fargesia
sonček33, joj kako čas beži...mislim nate! pa res bi lahko kako slikico prilimala!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
8.12.2008 13:28:05   
pikicao.
hello zdel sm se zbudila spala od 11-tih. sej sm se kr zaspana..tale prehlad/bolezen mene ubija..pa se utruja
ja murki vidla slike..uauauauauau kok smo hudiuser posted image user posted image user posted image  pa se v morju se namakas..user posted image user posted image user posted image  rottija mas pa tud luskangauser posted image user posted image

soncek jaaa slikice, kmal bo push push user posted image user posted image  

miska kot dodatek je lahko tud colncekuser posted image user posted image user posted image  pa cestitke za -kguser posted image  (ceprav po sliki sodec ne rabis minusa)

aqua moja zivjoooo, bos kej na RR al ti raj kr sms posljemuser posted image  uuu, vidm d mam enga jz user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
8.12.2008 13:29:56   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

hello zdel sm se zbudila spala od 11-tih. sej sm se kr zaspana..tale prehlad/bolezen mene ubija..pa se utruja
ja murki vidla slike..uauauauauau kok smo hudiuser posted image user posted image user posted image  pa se v morju se namakas..user posted image user posted image user posted image  rottija mas pa tud luskangauser posted image user posted image

soncek jaaa slikice, kmal bo push push user posted image user posted image  

miska kot dodatek je lahko tud colncekuser posted image user posted image user posted image  pa cestitke za -kguser posted image  (ceprav po sliki sodec ne rabis minusa)

aqua moja zivjoooo, bos kej na RR al ti raj kr sms posljemuser posted image  uuu, vidm d mam enga jz user posted image user posted image

veš ti si tko zaspana in skos spiš kot polh, zato ker nisi noseča.... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
8.12.2008 13:34:39   
pikicao.
lejo zlehnobica mojauser posted image user posted image user posted image

je lep vreme zuni a neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
8.12.2008 13:44:11   
sonček85
soncek ma ne sekiri se zarad bivse al pa tasce... enkrat jim je ena vsec in tiste se pol drzijo k klopa..tko d ne sekiri se! sicer pa tvoj je s tabo pa ti si z njim pa z njim bos zivela in se mela rada in vzgajala otroka in ne s tasco..ona naj ma pa svoje opravke, pa naj se slisi s komer hoce..najbolj jo zabijes s tem da ji ne pokazes da te to moti..jz na tvojem mestu bi se sprasevala o njej: in kako je, a res, joj kok je to lepo.. lalalala sej ves mal z njihovimi zaubami namazemo user posted image user posted image
saj sem rekla ona je imela prložnost za vzgojo sedaj jo imam pa jaz ,se nes sekiram ,ssamo mi gre pa od sobote vse narobe ,tako da imam december že pokvarjenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

gigi,pikica
:hvala za tolažbo in user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
8.12.2008 13:45:58   
aqua77

ne izgovarjaj se mi zdaj na vreme.... a hoč kepo??? , aaa??? user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
8.12.2008 13:48:16   
pikicao.
nc pokvarjan, kake mas to, kaj je zdej to..december je vesel mesec..ti mors bit pa se sploh vesela kajti nosis se en srcek v seb..tko d mas ljubezni za minimum 2 tko d STOP s staksnimi..
Ti bodi srecna, vesela, pozitivna, nasmejana, uzivaj v vsakem trenutku, pa kar ti povzroca negativno energijo daj stran od sebe oziroma se izogbi teh stvari/osebuser posted image

Tjaramdadam zlat je ta dan,
steci z menoj vanj!
Zmeraj z mano,
zmeraj moj boš, tjaradadadam.
Ko dobiš, kar želis si,
nisi nič več sam.

Tjarampadadi
nobenih skrbi
srečo imaš na vrvici.
Prijatelji in ti, tjarampadadi
sreča na vrvici.

Tjaramdadam vsak naš
načrt iz vetra je stkan.
V sivi beton
svet je vkovan, tjaradadadam
stecimo kam,
stecimo stran,
stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse
je prostor nekje,
kjer trate se zelene.

Tjarampadadi
nobenih skrbi
srečo imaš na vrvici.
Prijatelji in ti, tjarampadadi
sreča na vrvici.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
8.12.2008 13:49:05   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

ne izgovarjaj se mi zdaj na vreme.... a hoč kepo??? , aaa??? user posted image user posted image user posted image user posted image

ja hocem keeepooo pa paradajz user posted image user posted image user posted image
ti a kaselj je zdej po ta novem tud nosecniski znak user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
8.12.2008 13:49:26   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

soncek ma ne sekiri se zarad bivse al pa tasce... enkrat jim je ena vsec in tiste se pol drzijo k klopa..tko d ne sekiri se! sicer pa tvoj je s tabo pa ti si z njim pa z njim bos zivela in se mela rada in vzgajala otroka in ne s tasco..ona naj ma pa svoje opravke, pa naj se slisi s komer hoce..najbolj jo zabijes s tem da ji ne pokazes da te to moti..jz na tvojem mestu bi se sprasevala o njej: in kako je, a res, joj kok je to lepo.. lalalala sej ves mal z njihovimi zaubami namazemo user posted image user posted image
saj sem rekla ona je imela prložnost za vzgojo sedaj jo imam pa jaz ,se nes sekiram ,ssamo mi gre pa od sobote vse narobe ,tako da imam december že pokvarjenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

gigi,pikica
:hvala za tolažbo in user posted image user posted image

sonči ne se eikirat, tebe ma tvoj rad, dojenčka bosta imela, rada se mata.... kaj češ lepšega???  tašča naj si pa misli kar si hoče, sej boš z njenim sinom skupaj živela in ne z njo.... ma boli te klinac za vse bivše skupaj, ti boš kmal mamica on pa ati, to je važno.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
8.12.2008 13:54:38   
pikicao.
si se ustrasla a neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
8.12.2008 14:03:42   
sonček85
jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj hvala vsem  ,mi gre kar na user posted image user posted image user posted image jok od tega ko ste take cvetke .res hvaallllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
8.12.2008 14:05:05   
pikicao.

jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj hvala vsem  ,mi gre kar na user posted image user posted image user posted image jok od tega ko ste take cvetke .res hvaallllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image

Cvetis samo tiii k si nosecka..me se ne cvetimo.. me smo se popki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
8.12.2008 14:06:36   
sonček85

Cvetis samo tiii k si nosecka..me se ne cvetimo.. me smo se popki user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še pa bosteuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
8.12.2008 14:13:13   
pikicao.
bomo k bo cas za to..zgleda d vsaka uspeva v svojmu casu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
8.12.2008 14:16:36   
sonček85
in kako je bilo ko je dragi prišeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
8.12.2008 14:21:41   
pikicao.
ja fenomenalno..sam skoda k sm jz tok svoh..drgac bi blo se boljs..zdle sm pa en korencek pojedla pa mi je spet mal slabo..joj pa se ta viroza, prou zmatrana sm ze.
moj me je pa neprestano cartu, pa lindt sladkarije prnesuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
8.12.2008 14:26:03   
sonček85
uuuuuuuuuuuuuuuuu lepo saj prav da te je malo razvaju po tolkem času k je prišellluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ohhhh ta virozauser posted image saj bo kmalu mmimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
8.12.2008 14:28:42   
pikicao.
ja zdej jo ma se mami..tud ona zdej bruha.. tko d se mal pa bomo vsi bruhciuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?