Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.12.2008 10:59:22
|
|
|
|
gigi1
|
Pikica že to je veliko, da je vročina padla. Saj veš, da je najboljša lecnija za vse . Zdej k imaš dragega doma, pa...navali narode . Hvala ker si mislila name in reeees mi je hudo, da nisem uspela. Ajsi tolk si lepa, da se te kar ne morem nagledat . Tam kjer sem bila so bili tamburaši, ne trubači . Je bilo pa res dobro. Družba tud super...hrana pa...jaooooo. Se kar nisem upala na vago. Sploh ne vem več kaj naj naredim...od zadnjega postopka imam kar 5 kil viška. Na 3 viška podlage... Pa nič kaj več ne jem. Kvečjem manj (no razen zdej na poti )
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.12.2008 11:20:51
|
|
|
|
miska73
|
Žižek moj, a me boš vzela enkrat s sabo v NS. Si mi take lušte nardila, da ni za povedat... I ja bih to. A veš, da sem pa jst uspešno skinla tiste 2kg, ki sem jih pridobila v postopku. Pa še 1kg dodatno. Se zgleda pozna, da zdaj ful pazim kaj jem. Piki ti bom zvečer spet kakšno plažico najdla. Samo take z lepimi dodatki je tolk težko dobit. Babe, jst bi si pa kr naprej nove cotke kupovala. Pa jih imam že tako več kot preveč. Ampak ko je tolk lepih stvari po trgovinah. Se včasih komaj zadržujem.
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.12.2008 12:06:29
|
|
|
|
murkica
|
Pikicao-mislim, da bi zdej mogla vidt... Drgač ti pa lahko kakšno pošljem po ZS...
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.12.2008 12:20:49
|
|
|
|
sonček33
|
Kako smo babe žabe? Mi guramo proti koncu. Včeraj smo imeli popadke, HB se je pozno zvečer umirilo. Zdejle grem k G, da mal preverimo kaj se dogaja. Se* - mislim nate.
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.12.2008 13:20:08
|
|
|
|
Fargesia
|
živa, tukaj na borbi malo pišem oziroma skoraj nič...drugače sem pa aktivna na RR
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.12.2008 13:21:33
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Kako smo babe žabe? Mi guramo proti koncu. Včeraj smo imeli popadke, HB se je pozno zvečer umirilo. Zdejle grem k G, da mal preverimo kaj se dogaja. Se* - mislim nate. Sonček, še mal zdrži!!!! Pa še kakšno slikico za finiš od trebuščka nam pokaži....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.12.2008 13:25:56
|
|
|
|
murkica
|
Sonček že popadki? Joj povej ti svojemu pišeku, da mora še mal počakat...Sporoči kako boš opravila pri G...
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.12.2008 13:26:03
|
|
|
|
Fargesia
|
sonček33, joj kako čas beži...mislim nate! pa res bi lahko kako slikico prilimala!
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.12.2008 13:28:05
|
|
|
|
pikicao.
|
hello zdel sm se zbudila spala od 11-tih. sej sm se kr zaspana..tale prehlad/bolezen mene ubija..pa se utruja ja murki vidla slike..uauauauauau kok smo hudi pa se v morju se namakas.. rottija mas pa tud luskanga soncek jaaa slikice, kmal bo push push miska kot dodatek je lahko tud colncek pa cestitke za -kg (ceprav po sliki sodec ne rabis minusa) aqua moja zivjoooo, bos kej na RR al ti raj kr sms posljem uuu, vidm d mam enga jz
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.12.2008 13:29:56
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. hello zdel sm se zbudila spala od 11-tih. sej sm se kr zaspana..tale prehlad/bolezen mene ubija..pa se utruja ja murki vidla slike..uauauauauau kok smo hudi pa se v morju se namakas.. rottija mas pa tud luskanga soncek jaaa slikice, kmal bo push push miska kot dodatek je lahko tud colncek pa cestitke za -kg (ceprav po sliki sodec ne rabis minusa) aqua moja zivjoooo, bos kej na RR al ti raj kr sms posljem uuu, vidm d mam enga jz veš ti si tko zaspana in skos spiš kot polh, zato ker nisi noseča....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.12.2008 13:34:39
|
|
|
|
pikicao.
|
lejo zlehnobica moja je lep vreme zuni a ne
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.12.2008 13:44:11
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. soncek ma ne sekiri se zarad bivse al pa tasce... enkrat jim je ena vsec in tiste se pol drzijo k klopa..tko d ne sekiri se! sicer pa tvoj je s tabo pa ti si z njim pa z njim bos zivela in se mela rada in vzgajala otroka in ne s tasco..ona naj ma pa svoje opravke, pa naj se slisi s komer hoce..najbolj jo zabijes s tem da ji ne pokazes da te to moti..jz na tvojem mestu bi se sprasevala o njej: in kako je, a res, joj kok je to lepo.. lalalala sej ves mal z njihovimi zaubami namazemo saj sem rekla ona je imela prložnost za vzgojo sedaj jo imam pa jaz ,se nes sekiram ,ssamo mi gre pa od sobote vse narobe ,tako da imam december že pokvarjen gigi,pikica:hvala za tolažbo in
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.12.2008 13:45:58
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. lejo zlehnobica moja je lep vreme zuni a ne ne izgovarjaj se mi zdaj na vreme.... a hoč kepo??? , aaa???
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.12.2008 13:48:16
|
|
|
|
pikicao.
|
nc pokvarjan, kake mas to, kaj je zdej to..december je vesel mesec..ti mors bit pa se sploh vesela kajti nosis se en srcek v seb..tko d mas ljubezni za minimum 2 tko d STOP s staksnimi.. Ti bodi srecna, vesela, pozitivna, nasmejana, uzivaj v vsakem trenutku, pa kar ti povzroca negativno energijo daj stran od sebe oziroma se izogbi teh stvari/oseb Tjaramdadam zlat je ta dan, steci z menoj vanj! Zmeraj z mano, zmeraj moj boš, tjaradadadam. Ko dobiš, kar želis si, nisi nič več sam. Tjarampadadi nobenih skrbi srečo imaš na vrvici. Prijatelji in ti, tjarampadadi sreča na vrvici. Tjaramdadam vsak naš načrt iz vetra je stkan. V sivi beton svet je vkovan, tjaradadadam stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj. Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene. Tjarampadadi nobenih skrbi srečo imaš na vrvici. Prijatelji in ti, tjarampadadi sreča na vrvici.
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.12.2008 13:49:05
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. lejo zlehnobica moja je lep vreme zuni a ne ne izgovarjaj se mi zdaj na vreme.... a hoč kepo??? , aaa??? ja hocem keeepooo pa paradajz ti a kaselj je zdej po ta novem tud nosecniski znak
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.12.2008 13:49:26
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. soncek ma ne sekiri se zarad bivse al pa tasce... enkrat jim je ena vsec in tiste se pol drzijo k klopa..tko d ne sekiri se! sicer pa tvoj je s tabo pa ti si z njim pa z njim bos zivela in se mela rada in vzgajala otroka in ne s tasco..ona naj ma pa svoje opravke, pa naj se slisi s komer hoce..najbolj jo zabijes s tem da ji ne pokazes da te to moti..jz na tvojem mestu bi se sprasevala o njej: in kako je, a res, joj kok je to lepo.. lalalala sej ves mal z njihovimi zaubami namazemo saj sem rekla ona je imela prložnost za vzgojo sedaj jo imam pa jaz ,se nes sekiram ,ssamo mi gre pa od sobote vse narobe ,tako da imam december že pokvarjen gigi,pikica:hvala za tolažbo in sonči ne se eikirat, tebe ma tvoj rad, dojenčka bosta imela, rada se mata.... kaj češ lepšega??? tašča naj si pa misli kar si hoče, sej boš z njenim sinom skupaj živela in ne z njo.... ma boli te klinac za vse bivše skupaj, ti boš kmal mamica on pa ati, to je važno....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.12.2008 13:54:38
|
|
|
|
pikicao.
|
si se ustrasla a ne
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.12.2008 14:03:42
|
|
|
|
sonček85
|
jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj hvala vsem ,mi gre kar na jok od tega ko ste take cvetke .res hvaallllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.12.2008 14:05:05
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj hvala vsem ,mi gre kar na jok od tega ko ste take cvetke .res hvaallllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Cvetis samo tiii k si nosecka..me se ne cvetimo.. me smo se popki
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.12.2008 14:06:36
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj hvala vsem ,mi gre kar na jok od tega ko ste take cvetke .res hvaallllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Cvetis samo tiii k si nosecka..me se ne cvetimo.. me smo se popki še pa boste
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.12.2008 14:13:13
|
|
|
|
pikicao.
|
bomo k bo cas za to..zgleda d vsaka uspeva v svojmu casu
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.12.2008 14:16:36
|
|
|
|
sonček85
|
in kako je bilo ko je dragi prišel
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.12.2008 14:21:41
|
|
|
|
pikicao.
|
ja fenomenalno..sam skoda k sm jz tok svoh..drgac bi blo se boljs..zdle sm pa en korencek pojedla pa mi je spet mal slabo..joj pa se ta viroza, prou zmatrana sm ze. moj me je pa neprestano cartu, pa lindt sladkarije prnesu
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.12.2008 14:26:03
|
|
|
|
sonček85
|
uuuuuuuuuuuuuuuuu lepo saj prav da te je malo razvaju po tolkem času k je prišelll ohhhh ta viroza saj bo kmalu mmimo
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 8.12.2008 14:28:42
|
|
|
|
pikicao.
|
ja zdej jo ma se mami..tud ona zdej bruha.. tko d se mal pa bomo vsi bruhci
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMiomi in pomen ginekoloških pregledovZdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?