Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
za
, in tistim ki to še bomo želim vse najboljše!

!!!
zdj se pa čuvat!!
še od nikoder. Test bom ponovila jutri zjutraj - še enkrat Baby check, bom pa za vsak slučaj kupila še enega drugega, ki ga bom naredila v naslednjem tednu, če M še vedno ne bo. Čudno mi je, ker mi je M prej zamujala največ kakšen dan, ta mesec pa, ko sva prvič delala na bejbiju, pa toliko zamuja. Kakšnega posebnega stresa ne doživljam, razen tiste velike želje po otročku. Prepričana sem, da sem test naredila točno tako kot piše - še oba sva štela tistih pet sekund, kolikor mora biti trakec v lulanju, rezultat pa odčitala po štirih minutah (piše od 3 do 5 minut).
delat, najbolj me jezi to, da mi M že tako dolgo zamuja... Z vsakim dnem se tudi oddaljuje dan, ko bom spet imela plodne dneve...
hypnotic, brez skrbi, bom poročala
. Upam, da tako ostane.
Si pošteno olajšam dušo, četudi samo en kratek post napišem...
, pol pa sem vseeno nardila test, tak čisto za hec, pa je pokazal
, nič ni,spet ta M! No ja, se bomo pa še malo trudili
! Smešno mi je to, da sva pri prvem sončku samo pomislila , da bi ga imela, zdaj se pa trudiva in evo...nič!!!