|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
10.12.2008 14:09:26   
pikicao.
jz sm super..mal sm sicer se zmatrana..sm dons mal stnvaje pucala, pa me je prec utrudilo..tko d nism se cist ok..morm pocivat..sam do konc tedna bom pa boljs:)
drgace mam pa krce..tko d cakam d pride tetka d lahko G poklicem in se narocim, k morm 11-14 dan pridit tja againuser posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
10.12.2008 14:13:47   
spps
ojla1
danes sem bila terenskauser posted image user posted image user posted image sem morala it kri v CE dat,da dobim drug teden injekcijo v tazadnjouser posted image user posted image user posted image
gigi,moje slabosti so občasne-danes sem štaratala do wc-ja z glavo naprejuser posted image user posted image user posted image ,ponavad pa me zdela zvečer,ko naša beba postane ornk aktivna in pol ne traja velik,da naredim en giro po wcjuuser posted image user posted image user posted image

piki,si že kaj bolj zdrava?
aqui,živa,jazzi ,SE*,ajsi ,miška in vse ostale kako ste mi?

aja,glede tistih linkov,ki sem jih včeraj prilepla-sem enega poslušala s slušaaalkami in je še pol ure piskalo v glaviuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
10.12.2008 14:17:46   
Anonimen
pikica a nisi prejšnji teden trdila da pride v ponedeljek? Danes je pa sreda...  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 3078
10.12.2008 14:18:33   
aqua77
naša piki nam neki noče povedat!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
10.12.2008 14:20:40   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

pikica a nisi prejšnji teden trdila da pride v ponedeljek? Danes je pa sreda...  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne 10. naj pride..to je dons..ti si me narobe razumela..user posted image user posted image user posted image user posted image  sej mam ze od vceraj krce..tko d se dere ze na ves glas ta tetkauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
10.12.2008 14:20:43   
Anonimen
ja res je ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 3081
10.12.2008 14:21:24   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

naša piki nam neki noče povedat!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sem FBI agent delam pod krinko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa v resnici sem moski user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
10.12.2008 14:21:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

ne 10. naj pride..to je dons..ti si me narobe razumela..user posted image user posted image user posted image user posted image  sej mam ze od vceraj krce..tko d se dere ze na ves glas ta tetkauser posted image user posted image

Aqua... a se motim da je prejšnji teden govorila da 8. v ponedeljek???

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3083
10.12.2008 14:22:09   
Anonimen

ja sem FBI agent delam pod krinko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa v resnici sem moski user posted image user posted image user posted image

ha ha

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3084
10.12.2008 14:23:18   
pikicao.

Aqua... a se motim da je prejšnji teden govorila da 8. v ponedeljek???

ziva teb so antibiotiki v glavo stopluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
10.12.2008 14:24:21   
Anonimen
sem pred minutko pa pol šele prvega vzela.... ne.... mislim da ni to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3086
10.12.2008 14:28:34   
aqua77
neki je 8 omenjala....  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa še en pondlek je bil v igri... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
10.12.2008 14:28:57   
pikicao.

sem pred minutko pa pol šele prvega vzela.... ne.... mislim da ni to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jeje, sm sm vam govorila d ne morm met en tedn prej slabosti pa ostalih znakov....k poznam sebe..tko d sm vm rekla d brcate v temouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
10.12.2008 14:29:27   
pikicao.

neki je 8 omenjala....  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa še en pondlek je bil v igri... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lejo k lazeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image
ti bo nos zrastuuuu

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
10.12.2008 14:31:09   
spps

lejo k lazeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image
ti bo nos zrastuuuu
piki teb pa trebuhuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
10.12.2008 14:34:48   
pikicao.
ja k me napihuje zarad prihajajoce menstreeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
se mal pa mi bo res k bo kmal bozicna vecerjauser posted image user posted image user posted image user posted image

lejte kdo mene non stop zasleduje
sem mu ze rekle d ne morem, sam se ne da..je reku d me hocee
user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
10.12.2008 14:37:51   
pikicao.
user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
10.12.2008 14:38:32   
pikicao.
miska ma noce vec s plazami razvajati user posted image user posted image user posted image  se morm samauser posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
10.12.2008 14:39:44   
aqua77
evo mam še enga...

user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
10.12.2008 14:41:04   
aqua77
pa še...

user posted image

user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
10.12.2008 14:41:09   
pikicao.
zdle mi pridejo pa neki roleto rihtat..tko d me ne bo..d noute spet rekle d sm noseca k me ni na RRuser posted image user posted image user posted image

pa aqua hot hot hot..ampak najleps je un k se je dal tetovirat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
10.12.2008 14:42:29   
aqua77
lepo se mejte, jaz grem pa domov...

pa, pa.... pa pridne bit!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
10.12.2008 14:51:46   
Serendipity
Ojla čvekiceeee ~ ste malo preveč naklofale, da bi vas zdaj prebirala. Samo *hugs* za vse vas in mi še vedno belino prakticiramo. user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
10.12.2008 15:11:19   
beyba
Sam na hitro da se pohvalim da je dane Sla pojedla svoj prvi samostojen obrok, ki ni pritekel iz joškeuser posted image user posted image user posted image user posted image   je popacala skoraj pol jabolka, korenček in banano pa še full vode je čez spila....

Objemček vsem se* 15 maš testek a ne....

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
10.12.2008 15:51:43   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Ojla čvekiceeee ~ ste malo preveč naklofale, da bi vas zdaj prebirala. Samo *hugs* za vse vas in mi še vedno belino prakticiramo. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image kr tko naprej!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?