sandra123
|
Čer... MajaT zate in za Zaro ...pa naj se že enkrat konča ta driska pri vaju, no ... Meni danes ni delal net celo dopoldne, sem bila jezna kot ...Ponoči budnica pri obeh hkrati ob 2.40 , sem totalno po in se razjezila na , ki je mirno spal spet v dnevni sobi na kavču ...je moral pripraviti flaško za Tejo....no, medtem se je Taja že najedla pri prsih in sva naredila menjavo ....ampak bilo je pa smešno vse skupaj, kajti pripravil je le 60 oz. 70 ml mleka, pa sta ga 30 ml pustili ...kakorkoli že....spali sta potem do 6.50, ko je zvonila budilka za Tinino vstajanje....spet obe hkrati...pa smo se nahranile, pa potem spale do 8.30.... Ker sem bila že res hudo potrebna frizerja, sem si danes privoščila popoldan samo zase ...sem se šla pobarvat, malo postrižit....skratka spremenila sem malo svoj izgled....nisem več blond ...pa sem malo dragega šokirala, ker me že skoraj 10.let blond prenaša ....Skratka, počutim se super, ker vem, da sem zase nakaj dobrega naredila ...Kako je pa moj preživel 3 urce brez mene ...rekel je, da je bilo vse ok...no, ko sem prišla pa jaz domov, sta me bili mali dve tako veseli, da se to ne da opisat...kar vriskali sta ...in ko sva se s Tajo nahranili, je v zahvalo v plenico pridelala zelooooooooooo konkretno porcijo....še po celem hrbtu je imela drekec razmazan mislim ne, kakšen protest, ker me ni bilo ... Nič ne bom komentirala, ker nisem uspela vsega prebrat....ma ste pa res načvekale danes , saj ni čudno, da je takšno vreme Sayuri....hvala za odgovor na ZS.... Matejchi, kako ti je pa kaj všeč moj in Erinin predlog o teh legendah za naše
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 10.12.2008 21:43:55 >