|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
9.12.2008 21:58:09   
lenna
Miška, ja vodo normalno odvajam- vsaj zdi se mi...sres da pijem velike količine čaja ampak sem pa stalno na WC-ju. Imam pa nekolk več težav s taveliko potrebo, čeprav dnevno spijem tudi 0,5l donata.

Lučka, ooo, ne ne nisem kakšna suhica, ki bi se ji vsaka deka takoj poznala, ha ha.

Za nosečnost  nisva še nobenmu povedala, ampak ob takoooo velikem trebuhu sploh ni potrebno razlagatuser posted image
Me že vse hlače tiščijo, bo treba kar s trenirko okrog hodit.

Drugače pa je tako tako. Ni slabosti, kar je dobro.. Se pa zlo hitro utrudim pri kakšni hoji v hribe al pa po stopnicah. Prej mi to ni delalo nobenih pretiranih težav. Pa pri slončakanju me kar vse boli, pa ni važen položajuser posted image  . Čeprav to ni najhujš..bomo že zdržal še teh par tednov, če ne bo šlo drugačuser posted image user posted image

Kako pa je s tabo, Lučka oz.  ostalimi novopečenimi user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
10.12.2008 6:11:22   
Anonimen
Jutro.

Najprej samo napišem kako je šlo včeraj, potem vas grem brat.user posted image

Najprej UZ: šibale smo ena za drugo tok hitro, da smo komaj sledile. Sestra (mislim, da je Blanka) je ful prijazna, tako, da je vse razložila, pojasnila. Skratka user posted image . Rezultat je itak znan: laparoskopija nekje v januarju. Konec decembra dobim M in pokličem.

Pri Rešu pa tako: na hitro pogledal izvide, rekel, da sem še mlada, da naj se mi ne mudi in prav tako rekel, da naj grem na laparo. Tud pri njemu sva bila ful hitro noter in ven iz ordinacije. Je bil pa mojemu user posted image  ful všeč. Neumestnih ni bilo, razen mogoče tega, da je z mojim vse ok, ampak saj je itak z mano tok narobe, da je dovolj. Mogoče bi katera to vzela kot nekaj slabega, jaz pa nisem. Pač tako je.

Skratka, to je to. Vas berem in še kaj napišem kasnej.

(odgovor članu lenna)
  Neposredna povezava do sporočila: 1852
10.12.2008 7:46:46   
Anonimen
Grem kar po vrsti:

miška, sem tudi jaz parkirala v garažni hiši. Cena je sicer user posted image user posted image , ampak ok. Je bilo itak tako mrzlo, da mi je bilo še od garažne hiše do ginekološke težko it. user posted image

tecnobica, kdaj je pa ne pričakuješ? Držimo pesti!!

lučka, držim pesti, da ti bo dal bolniško. Zakaj pa sploh tok komplicira??user posted image  Pa super, da je z user posted image  vse ok!! A takole te že hormoni dajejo? user posted image  Nič hudega, ne?

matejčika, če brez Klomifena sploh nimaš ovulacij, potem bi ga jaz jedla. Če jih maš pa vseeno, bi pa tudi jaz nehala, da se malo spočije telo od kemije, ti pa od psihe. Dabroston pa jaz jem vsak mesec 10 dni, da sploh dobim M.

neela, a z januarjem greš spet na IUI? Zdaj pa mora uspet!! Najprej bomo našo fargico zapile, potem pa še tebe.. Pa miška je še potem takoj na vrsti!! user posted image  user posted image

fargi, kdaj pa delaš test? Te že kaj živčki dajejo??

lenna, kaj se zdaj pritožuješ?  user posted image  Saj veš da si komaj čakala, da bo trebuh zrastel. user posted image   Mogoče si samo zaprta? Kdaj bosta pa povedala? Po NS?

nf, kje si?????????

aja, drugače sem pa mislila še včeraj napisat poročilo, vendar sva prišla pozno domov, tako, da sem šla samo pod tuš in spat.user posted image

alo, zdej pa delat. user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu barvar)
  Neposredna povezava do sporočila: 1853
10.12.2008 11:20:10   
lučka 25
suzi, vidim, da si opravil na obeh koncih. Saj mogoče pa res ni slabo, da daš še laparo skozi. boš potem tudi an GK prej na vrsti za IVF, če bo potrebno in to na zavarovalnico. K Rešu gresta pa tako in tako lahko tudi kasneje. Super bi bilo, da bi imela laparo res že januarja, da bo vse hitro za tabo in gresta potem lahko spet v nove boje. Bom držala pesti, da se vse dobro izteče.

Jaz sem bila danes spet pri G. Danes je bila čisto druga pesem. Brez prigovarjanj mi j začel pisat, da bo dal bolniški stalež in to do porodniškega dopusta. Zdaj bo samo od komisije odvisno, ali bo to sprejela. Zvedela pa bom po praznikih, v. začetku januarja. Zgleda, mu je bilo včeraj neprijetno, ker sta bili zraven dve sestri in moj, on se pa rad take stavri meni na 4 oči. Danes mi je tudi šeenkrat čestital, stidnil za roko in rekel, da je zelo vesel, da nama je sedaj pa uspelo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
10.12.2008 11:35:42   
tecnobica
Lenna, jaz s prebavo in odvajanjem nimam težav, saj se prehranjujem po Montignacu. Poskusi še ti, greš na wc braz vsakega donata. Čeprav je donat tudi zdravo pit. Pa še železo imam zelo dobro na ta račun.

Suzika, ne pričakujem je.... kaj pa jaz vem. Zadnjo M sem imela 19.november. Danes je 22 dan, ampak jaz imam ponavadi M na 32 do 36 dni. Pa še temperatura mi je danes malo narastla, tko da možno, da sem šele te dni ovulirala. Se pravi da najkasneje jo pričakujem na božični večer. Tam nekje. Bomo vidli.

Jaz, kadar grem v KCLJ, parkiram na oni parkplac, ko je tud za plačat, ampak ni v hiši. Zadaj za KC je. Pride vseglih mal ceneje. Sam moraš it pa tolk prej, ker so ponavad kolone ful dolge.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
10.12.2008 11:37:37   
tecnobica
Lučka, fino,da si dobila bolniško. Če se že človk matra tolko časa, je pol brezveze reskirat in hodit na šiht. Sploh če delaš v vrtcu (a imam prav) in se ti lahko kak mulc zaleti v trebuh ali kaj podobnega.

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
10.12.2008 11:54:37   
miska73
Lučka user posted image sej sem vedla, da ti znaš.
Po moje si nabacila un svoj nalezljiv nasmeh, in tvoj G ni imel šans.

Suzi če še Reš pravi, da le pejd na laparo, potem je to ziher prou.
On drugače (vsaj tako sem zasledila) ni ravno neki velik pristaš laparo, če ta ni potrebna.

Neposredna povezava do sporočila: 1857
10.12.2008 12:17:16   
nf
Čaoooo punce!
Vidim, da me vse pogrešate. user posted image  Zadnje čase čez dan samo strmim v ekran, tako da imam zvečer velik odpor do računalnika in se rajši izležavam na kavču. No, danes sem pa doma, ker sem malo bolna oziroma nimam vročine, se pa v vseh drugih pogledih počutim za en drek. user posted image  Spala sem 11 ur in še sem se komaj dvignila lenoba user posted image
In kako se imate ve? Suzi sem ful vesela zate, da si si zrihtala laparo že januarja! Pri katerem dohtarju?
Lučka, a ti se pa utapljaš v slabosti user posted image  Sej bo bolje, če ne prej pa čez 8 mesecev. user posted image  Ne, sej se zafrkavam, itak da bo minilo. Glede padanja teže se pa ne preveč sekirat. Prvi mesec sem jaz res ful jedla in sem se zredila za ene pol kile. Potem v 3. mesecu je šla pa teža kr čez noč gor še za 2 kili. Važno je, da ješ kvalitetno hrano in vsega po malem.
Lenna, jaz sem tudi napihnjena kot žaba. user posted image  Pa se mi zdi, da čez dan niti ne, ampak zvečer pa ufffff, kot uni somalijski otroci.
Grem jaz nazaj počivat pa se vam še kasneje oglasim.

Neposredna povezava do sporočila: 1858
10.12.2008 13:34:46   
Fargesia
suzi, živčki glede testa me ne dajejo...me pa daje to da me ful črviči in špika...user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
10.12.2008 13:38:40   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

Lučka, fino,da si dobila bolniško. Če se že človk matra tolko časa, je pol brezveze reskirat in hodit na šiht. Sploh če delaš v vrtcu (a imam prav) in se ti lahko kak mulc zaleti v trebuh ali kaj podobnega.

Ja, delam v vrtcu, pri čisto ta malih. jih je treba dvigovat, kdaj previt. ker si n predstavljam, da bi pustila otroka 1 uro pokakanega, dokler ne bi zjutraj prišla moja sodelavka.

Se pa jaz tudi prehranjujem po Montinjakuu, mi je G rekel, da naj se tudi v nosečnosti, ker je dobro za prebavo, pa še na ta način se kakovostno prehranjuješ.

Neposredna povezava do sporočila: 1860
10.12.2008 13:39:52   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Lučka user posted image sej sem vedla, da ti znaš.
Po moje si nabacila un svoj nalezljiv nasmeh, in tvoj G ni imel šans.

Znam, znam. Sem imela gor uno majčko, z dekoltejem. user posted image
pa ne, saj on je v redu. Ampak striktno ap,ločo ambulanto in ordinacijo z UZ. V ambulanti si res vzame čas za tebe in je bolj sproščen.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
10.12.2008 13:41:42   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

suzi, živčki glede testa me ne dajejo...me pa daje to da me ful črviči in špika...user posted image

Fargi, ko bi ti lahko kako pomagala. Vsaj malo vem kako je, ampak to rajžo si pa res bolj utrujena, pa še bolj te špika. Upam, da je to znak nosečnosti.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
10.12.2008 13:42:32   
lučka 25
nf, ti kar malo počij. Ne pereveč delat. Naberi si novih moči, potem pa v službi zmanjšaj tempo.user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
10.12.2008 13:43:28   
lučka 25
neela, o hoj. Kako si? Pridno delaš, a ne.
Jaz pa grem zdaj v šoping, grem malo Božička špilat.user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
10.12.2008 13:47:49   
nf
O naša Lučka ima spet samogovore user posted image  Nam je malo dolgčas doma zdej ko dežuje, a? Jaz pa čakam, da prideta moja starša s kosilcem...mmmm...sem naročila purana.
Fargi, dobro veš, da si ti naslednja za odstrel, tako da ga ne srat! Kdaj delaš test?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
10.12.2008 14:27:44   
Fargesia
nf, če prej ne pride, grem verjetno 17.12. na krvnega...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
10.12.2008 17:45:15   
tanja040
Čakala sem user posted image , da začnem jest klomifen, jo čakam pa čakam, vse znake sem imela, da bo prišla in danes sem se opogumila in naredila test. Pozazal se je + , vsi smo čist iz sebe in sploh še ne dojamemo. Vsem vam želim da čimprej zagledate +. lp tanja

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
10.12.2008 17:49:48   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: tanja040

Čakala sem user posted image , da začnem jest klomifen, jo čakam pa čakam, vse znake sem imela, da bo prišla in danes sem se opogumila in naredila test. Pozazal se je + , vsi smo čist iz sebe in sploh še ne dojamemo. Vsem vam želim da čimprej zagledate +. lp tanja

ČESTITAM user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanja040)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
10.12.2008 18:21:39   
lučka 25

To pa je novica. Čestitam!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kar priznaj, da si se ustrašila klomifena. user posted image  user posted image

(odgovor članu tanja040)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
10.12.2008 18:25:24   
nf
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Kakšne lepe novičke!!!!! Čestitam Tanja!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
10.12.2008 18:36:08   
tanja040
Res je, da psiha naredi svoje. Očitno je nama pomagal že pogovor z Rešom.user posted image
Lučka, a ti je Reš dal bolniško?
Me zanima, ker imam jaz tudi 1. jaslično skupinico in se skoz nekaj dogaja ( bolezni).

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
10.12.2008 18:36:39   
tanja040
Hvala vsemuser posted image

(odgovor članu tanja040)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
10.12.2008 18:42:51   
lučka 25

Res je, da psiha naredi svoje. Očitno je nama pomagal že pogovor z Rešom.user posted image
Lučka, a ti je Reš dal bolniško?
Me zanima, ker imam jaz tudi 1. jaslično skupinico in se skoz nekaj dogaja ( bolezni).

Ne, meni je dal najprej bolniško osebni zdravnik. Sedaj ap je predlog napisal še osebni ginekolog. Ker Reš nič ne daje bolniške.
Sem pa jaz v drugem jasličnem oddelku, čeprav je naše vodstvo bilo tako pametno, da so to spregledal in dali v skupino 19 otrok. Zdaj j pa že prepozno za spremebo, na ministrstvu pa pravijo, da bodo spregledal , glede na to kakšno je povpraševanje za vrtec. Zanimivo, a ne?

(odgovor članu tanja040)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
10.12.2008 18:47:59   
miska73

Take novice imamo radi. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti želim, da ti poteka nosečnost čim lepše.
Pa tudi, da se uspeš dogovoriti za bolniško.

(odgovor članu tanja040)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
10.12.2008 19:27:05   
Matejčika
Je prišla M. user posted image Zdaj pa si bom vzela pavzo. Poleg tega sumim, da imam ful stanjšano sluznico, ker to sploh ni prava M, ampak kr nek izcedek. In tudi prejšnjič je bilo tak. Če ne jem Klomifena tudi imam včasih O. Res pa da bolj poredko. Pa bo že. Zdaj rabim čas zase, ker psihično ne prenesem več tega pritiska.

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.
Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?