Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

In P je rekla, da zdaj do pomladi skoz jemat, potem čez poletje nehamo in z zimo spet začnemo. Do kdaj pa to in ali je res tok potrebno, ker sem bolj pozabljiva?
.Do sedaj sem bila vedno budna,ko je Lara odhajala v šolo,sedaj pa Laro zbudi budilka in se potem lepo sama spakira v šolo.No,pa saj bi se tudi morala sama,če bi jaz bila v službi,saj prej,ko sem bila, se tudi je,pa je bila še dosti mlajša.
.
,ker je bil že tako izčrpan,jaz pa sem bila itak brez moči in z vročino,ja,malo princesko je dal v najino posteljo,no pa tudi to ni vžgalo,mala se je vstajala gor,lezla k oknu,pa na drugi konec postelje....noro pač...Potem se le odloči zaspati za kako uro,včasih dve in se stvar spet ponovi in spet smo budni 2-3 ure.Sedaj pa smo resnično že vsi utrujeni,neprespani in že narahlo živčni...no vsaj jaz,mi gre že vse na živce....upam,da se ćim prej pozdravimo...
Tudi Tim se je danes zbudul ob 8h, kot da bi vedel, da se mora od Blaža poslovit. Sigurno ga bo pogrešal, ker mu ne bo nihče norij kazal.
in mirno delati svoje naprej. Jih tudi sama večkrat preslišim, včasih pa gredo res čez rob. Ampak verjetno jaz tudi kdaj tašči, tkao da strpnost.