|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   S kakšnim mlekom???
4.4.2005 21:34:44   
filipinka
Pozdravljene!
Tudi mi pri 6. mesecih poskušamo že kar nekaj jest! A še vedno je seveda najboljše se priklopit na mamo:)-! No torej, danes smo prešli iz enega na dva obroka, imava dopoldansko malico-sadno kašico in kosilo-nekaj zelenjavnega-danes krompirjev pire: A naj mu krompir malo solim? Ker mu ni bil dober, takšen naraven.
No, zanima me kako pa mu naj pripravim kakšen gris ali riž, s kakšnim mlekom? Adaptiranim ali naj si mojega iztisnem? :zmeden: Ni mi jasno!
Pomagajte in lep večer!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   S kakšnim mlekom???
4.4.2005 21:45:18   
NinaŠ
S soljo veš kako je - jo kao odsvetujejo. Mislim, jaz sem jo po čisto, čisto malo uporabljala od začetka. Drugače mu pa v krompir lohk zamešaš malo, ampak res malo masla ali pa tvojga mlekca (če se navadnega mleka strogo izogibaš). Ali pa mu naredi krompir s korenčkom - tud pire, sam je mogoč mal boljšga okusa - saj Anže ima to še danes raje kot sam krompirjev pire.
Gres ali riž moraš za pripravo s tvojim ali adaptiranim mlekom najprej skuhati na vodi in kasneje dodajati mleko, ker ne enega ne drugega ne smeš povreti. S katerim mlekom pa nevem - pomoje pri nobenem ne moreš zgrešit, ker sem jaz že od začetka za kuho uporabljala Alpsko mleko (dojiva se pa itak še, tako da mleka samega mu pa še danes ne dajem).

LP

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   S kakšnim mlekom???
4.4.2005 21:52:22   
filipinka
NinaŠ, kaj misliš s tem, da nobenega ne smem povreti? A mleka? Riž najbrž mora vreti, da se skuha!

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   S kakšnim mlekom???
4.4.2005 21:57:02   
NinaŠ
Mleka (adaptiranega in tvojega) ne smeš vreti. Če boš riž pripravljala s tima dvema mlekoma, ga moraš najprej skuhat na vodi in šele potem zamešat z mlekom.

LP

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   S kakšnim mlekom???
4.4.2005 23:05:50   
frutka_
Filipi imajo full radi kislo smeatanco in skutice...;););)

Malo heca.

Če mu krompirček ni dober mi primešaj malo bučk in dodaj malo žličko kisle smetane. Jaz soli ne uporabljam ampak kakor se pač navadiš.

Sicer mu lahko kupiš gris od Alete na primer, ki je brezglutenski in v njem je že primešano adaptirano mleko. Samo zmešaš ga s prekuhano vodo. Imajo pa full veliko okusov. Filipov najljubši ja bananin! Res je njami! So pa primerni od 4.m in so brezglutenski! Toplo priporočam!

Rižek skuhaš na vodi in mu dodaš malo korenčka ali bučke in zmiksaš ali pa kakšno žlico perutninske juhe-cviluhe, da je tekoče...

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Niti strije, niti stanje vagine zanjo ni v...
V svojih objavah redno prikazuje predele na trebuhu, zadnjici in nogah, dele telesa, ki jih večina drugih vplivnežev skr...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?