metuljcek321
|
Hej! Glih dobro prisla iz Lj - kva scije, ej, ne mores verjet! za prelepe slikice otrock, poroke, okraskov, daril, imikimi kombinacij, in se in se. Ful je fajn pogledat taksne fajn fotke. Ena lepsa od druge! karamela, tako kot je napisala ze mirjam, meni je kul izbira v Merkurju - vse po barvah in milijon enih drobnarij. karamela, midva sva imela kamin nekaj casa, pa sva ga predlani zamenjala (nama je precej kadil ) za stedilnik - kuriva nanj & se kaj skuhava v pecici, pogrejeva na plati - zelo uporabno in tudi boljse greje ... v bistvu cel stuk ogrevamo le s tem. Eno plasticno škatlo drv na dan, parkrat je treba dvignit rit in nalozit, in je to to. Sva izredno zadovoljna, res! Toplota je ful prijetna, segreti ni blema. Sploh. Povej, kaj sta pa vidva gledala? ilatic ... Simenko mi je znano, zelo znano. A je mozno, da sem katerega ucila? lex, za priimek Lestan pa slisim prvic. So se priselili ali so staroselci? petra, a Fkkt ti je znan? netki, za usposobljen laptop. Tko je treba. Jest sem pa dons skor znorela zaradi mojega - tko pocasi dela, odkar mam nov AVG program nalozen, da glava pece. Cist mal je manjkal, da ga ne bi zabrisala skozi okno. Kaksnega si si ti nabavla?