Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: iz nemščine v slovenščino 12.12.2008 14:13:42
|
|
|
|
marjetica23
|
jest znam mal nemščine
|
|
|
|
|
RE: iz nemščine v slovenščino 12.12.2008 14:14:12
|
|
|
|
Kerensa*
|
Jst znam samo "du bist švajn". Več na šihtu ne rabm.
|
|
|
|
|
RE: iz nemščine v slovenščino 12.12.2008 14:16:36
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang A se kateri da pogledat na to stran, kje so zapisani stroški pošiljanja v Slovenijo? Jaz znam nemško samo en stavek, cele strani pa mi v google translator ne stlači. Hvala! http://www.spielparadies.de/index.asp A si 100%, da posiljajo v Slovenijo? Ker jaz pod 'Land' ne najdem Slovenije?
|
|
|
RE: iz nemščine v slovenščino 12.12.2008 14:18:46
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Drgač je pa standardna poštnina 5,90€, ena druga je 7€ (tolk ne znam nemško) to ti piše tam ob strani in da dostavijo v 5-7 delovnih dni.
|
|
|
RE: iz nemščine v slovenščino 12.12.2008 14:18:49
|
|
|
|
bumerang
|
Ok, pol pa za Italijo. Italijo imajo v košarici.
|
|
|
RE: iz nemščine v slovenščino 12.12.2008 14:20:54
|
|
|
|
čipka
|
"du bist švajn".
|
|
|
RE: iz nemščine v slovenščino 12.12.2008 16:32:08
|
|
|
|
Ribica **
|
Kje naj bi sploh imeli stroske postnine?
|
|
|
|
|
RE: iz nemščine v slovenščino 12.12.2008 16:33:19
|
|
|
|
Ribica **
|
NAsla. Pise, da je po Nemciji 5,90€/narocilo in da dobis posiljko v 5-7 dneh. In da seveda posiljajo tudi v tujino, a ti stroski veljajo samo za NEM. ZA tujino se pac povisajo, konkretne cene pa jaz ne vidim.
< Sporočilo je popravil Ribica RR -- 12.12.2008 16:34:25 >
|
|
|
|
|
RE: iz nemščine v slovenščino 12.12.2008 16:37:41
|
|
|
|
Ribica **
|
Za vozicek za 60€ je postnina v Italijo 15€. Saj preden potrdis narocilo, ti napise koliko so stroski posiljanja in sele nato potrdis nakup. Jaz sem namesto podatkov kar nekaj natipkala in je slo naprej - za dokoncanje in dejansko narocilo pa kliknes Bestellung abschliessen (zakljucek narocila).
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Cista.
пеперутка16
Ste imeli med nosečnostjo veliko/e cisto/e na jajčniku in kaj se je z njo/njimi zgodilo?