slovenka
|
Ja, meni so tudi voščilnice od nye super všeč. Ko sem to videla, me je kar minila volja, da bi jih letos sama delala. Pa moram nekaj nabavit, da izkoristimo te Sofijine special znamke Alea, ja, če Izabela ne sedi, kako potem klavir igra Torte pa jaz nič preveč ne čičkam (saj to pomeni okrasiti, ne? ), nisem preveč nadarjena Samo da je dobra. Kaj glede polovice torte se hecaš? Nimam zadnje čase več občutka Ker jaz jo mislim narediti bolj malo, pa prerezati na pol in potem zložiti skupaj, pa bo polovička Alea - kaj krst ste že imeli? Midva sva upala na božični čas, pa sedaj župnik pravi, da moramo priti na neke priprave prvi torek v mesecu, tako da letos nič ne bo. A da se božiček tudi s servisom ukvarja? Ti ti božiček. Finančna kriza je zgleda tudi na severni pol udarla. RMRM, naša tudi zadnji teden pljuva, oziroma bolj piha, ker govori pf, pf, pf (mogoče misli na pravno fakulteto skrajšano ). Jaz si sploh ne predstavljam tega lovljenja urina. Naša pa sedaj tako hecno kaka, rajši ne napišem, da ne bo hecno izpadlo. V glavnem - trd kakec, pa veni na plenički in potem z ritjo splošnem kot kaka mini pleskavica Lonapo, Nejc pa je