Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, samo 2x jedli, sicer se je po uri spanja prebudila in ful jokat začela, potem jo je moj uspaval.
, drži se
Naj pa to raje pove katera bolj izkušena mamica.
, toliko se mi zdi pa malo preveč, da bi uspela naenkrat zapravit.
Pa še božičnica me je na tekočem računu pričakala!
Je Rok kaj boljše?
- 150 v bonu ki sem ga zadnjič dobila in še malo našega dnarčka), šli na obisk..tamal je bil priden
. Pa še moj ima RD.
- moj mi kr pomaga ampak se včasih kr spičiva,...npr. danes zjutraj: meni je pomembno, da zjutraj v miru kafe spijema in pojema zajtrk ampak njemu se ne ljubi 10 min prej vstat, da bi lahko to izvedla in potem jaz hkrati previjam tamalo, kuham kavo, priravlam zajterk, hranim malo in se spotikam ob mačkona, ki je sestradan in želi svojo porcijo mleka.....in sem posledično potem žalostna, ker se počutim za vse sama, kar seveda na nek način ni res, ker je šal on na inventuro neke firme( da bojo padli dodatni dinarčki za nas). Mah, sem čudna.......ŽELIM SI MALO RAZVAJANJA.