|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vneta ritka in rast zobčkov 14.12.2008 21:34:03
|
|
|
|
Doll
|
ja lahko je povezano. V lekarno pojdi po hrastovo lubje,ritko vedno dobro posuši ,če lahko naj bo otrok malo nag ...
|
|
|
|
|
RE: Vneta ritka in rast zobčkov 15.12.2008 7:43:52
|
|
|
|
Tisana
|
Prijateljičina punčka ima vedno vneto ritko, ko ji rastejo zobki. Mi imamo pa sitno ritko
|
|
|
RE: Vneta ritka in rast zobčkov 15.12.2008 9:39:51
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Doll ja lahko je povezano. V lekarno pojdi po hrastovo lubje,ritko vedno dobro posuši ,če lahko naj bo otrok malo nag ... se strinjam
|
|
|
RE: Vneta ritka in rast zobčkov 15.12.2008 10:56:18
|
|
|
|
noe
|
Tudi pri naši gredo ven zg. 1 in sp. 3 in ima grozno rdečo rito. No, danes je že malo bolje, včeraj pa je imela čisto rdečo, revica. Umila sem jo v lubju in jo mažem z Niveino kremo, za suho kožo, ki ima dodano olivno olje.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.