|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
14.12.2008 10:30:14   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: barvar

Hvala vsem za dobrodošlico. Jemljem danes 6.dan Primolut nor in sem tečna, da je groza. Grem sama sebi na živce. Kaj bo šele ko bom začela s Klomifenom? Groooza! A na vas tudi tako vplivajo vse te hormonske terapije?
Lepo se imejte, poglejte kak dober film in se "pocrkljajte" s svojim dragim...user posted image

Ja, hormoni ti znajo vse obrnit na glavo. user posted image
Se boš navadila, sprejela, za rezultat kot je user posted image  in user posted image  pa sploh. user posted image

....jaz verjamem, da se tud hormončke da psihično kontrolirati...vse je v glavi...barvar, ti se samo skoncentriraj na cilj oz rezultat, kot je omenila lučka.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
14.12.2008 11:38:56   
Fargesia
kako misliš če bom zdržala? misliš če bom test prej delala? al če bom uspela zadržat menstruacijo? če M ne rpide, ne bom testa prej delala...stopka še drži...

tebe mam tud rada!!!

madagaskar2 sva šla gledat!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
14.12.2008 12:09:49   
neela
Fargi, če boš šla krvni test kakšen dan prej delat? M verjamem, da se je že ustrašila tvojih grdih pogledov...user posted image ...jaz tud tebe user posted image ! Moj user posted image sprašuje, če je bla risanka v redu? Hmmm...zgleda, da bi jo tud on rad videl...se ti zdi, da mu gre že na otročje?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
14.12.2008 15:05:57   
Fargesia
tvojmu na otročje?! nikakor!!!user posted image user posted image user posted image

men je bla kr kul risanka..čeprav so mi bile vesele nogice boljše...zarad muske!

ne, krvnega grem v sredo delat...upam

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
14.12.2008 15:12:14   
Serendipity
fargi, ljubavi  - veš, da navijam & mislim nate? user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
14.12.2008 15:17:01   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

tvojmu na otročje?! nikakor!!!user posted image user posted image user posted image

mhm...vidim, da bomo še kdaj morali ponoviti tisto nedeljo....da te prepričam v nasprotno mnenje....user posted image

...se pravi, da bom do srede na moč tiščala pestke in močno močno mislila na vaju in vajin +.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
14.12.2008 15:22:18   
Fargesia
se* in neela, hvala!!!!!!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
14.12.2008 18:12:09   
tanja040
Punce, prosim pomagajte mi, spodnji del trebuha me nenormalno boli, špika in kot bi imela krče, kaj bi to pomenilo.
Hlač si sploh ne morem več zapreti, ker me tako tišči in boli. Po mojih izračunih sem noseča šele mesec in pol občutek pa imam, kot da bi bila v petem. Ali naj grem k svoji zdravnici ali naj pokličem G.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
14.12.2008 18:43:41   
Fargesia
hmmm, tanja, ja najbolj da greš na urgenco...ker osebni G verjetno zdele ni doseljiv/a...

(odgovor članu tanja040)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
14.12.2008 18:45:36   
tanja040
Sem mislils iti jutri.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
14.12.2008 18:46:28   
neela
tanja, tle nas je večina sicer tistih, ki še čakamo na + in se še nismo 'spopadale' s takimi situacijami...pa vendar je nekaj tudi že user posted image ...najbolj ti bodo vedle pomagati srečke nosečke lučka, nf, trinity pa še kakšna se bi našla... Držim pesti, da so te težave samo začasne...

(odgovor članu tanja040)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
14.12.2008 18:46:32   
Fargesia
ja, če te ful boli, potem pojdi. drugače ti pa povem, da je mene tud ful špikal, dol pritiskal ko sem bla noseča...kot bi hotel nekaj ven padt...

(odgovor članu tanja040)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
14.12.2008 22:38:29   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: tanja040

Punce, prosim pomagajte mi, spodnji del trebuha me nenormalno boli, špika in kot bi imela krče, kaj bi to pomenilo.
Hlač si sploh ne morem več zapreti, ker me tako tišči in boli. Po mojih izračunih sem noseča šele mesec in pol občutek pa imam, kot da bi bila v petem. Ali naj grem k svoji zdravnici ali naj pokličem G.

Če niso prav hude bolečine, potem nito nič hudega. Mogoče lahko popiješ amgnezij zablete (blažijo krče).
Če pa te zelo boli, pa pojdi na urgenco, kot ti je svetovala Fargi.

(odgovor članu tanja040)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
14.12.2008 22:39:18   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

...se pravi, da bom do srede na moč tiščala pestke in močno močno mislila na vaju in vajin +.

Jaz tudi, jaz tudi. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
14.12.2008 23:35:56   
miska73

...hmmm....to pa za nas poznavalke res ni nič novega....visoka si, noseča pa tud..user posted image ...visoko noseča pa boš v poletnih mesecih. Nam boš zdržala do srede?

user posted image user posted image user posted image Sem se nasmejala temule.
Naj dodam, da kot zgleda, te naša neela dobro pozna.

Fargi, pa a ne bi ti vseeno recimo jutri lulala? user posted image

Se tudi jaz pridružujem.
No mogoče bo malo težje ves čas držati pesti, ker moram sicer imeti vglavnem dlani na tipkovnici... user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
15.12.2008 7:35:33   
Anonimen
Jutro.

Vas grem hitro brat, da vidim, kaj sem zamudila čez vikend.user posted image

miška, najbrž bo res treba postopno zmanjševat. Ker jaz nisem ravno karakter, ko je treba vztrajat.user posted image

nf, hvala za odgovore. Se mi je zdelo, da bom doma kakšnih 14 dni. Mam pa sedaj res ful upanje - mi je po eni strani žal, da sem šla k Rešu, ker me je on prepričal, da bo po laparo vse ok. Prej sem nekako bila pripravljena, ne bo rezulat po lapari nič dober. In sem se s tem čist sprijaznila. Sedaj sem dobila pa ful upanje, da bojo vse poštimal, da bo vse ok.... Pa me je malo strah, če slučajno potem ne bo tako. user posted image

trinity, ti si pa že skoraj v 30 tednu?user posted image  To je šlo pa ful hitro.. Imaš voziček že zbran??

matejčika, jaz bi štela prvi dan M od torka.

neela, greš v postopek? Čez praznike?user posted image  Kakšen izpit pa maš? Na faksu? Aha, sem že dobila odgovor glede postopka! Držim pesti za januar.

lenna, super za pikico!! user posted image   user posted image   user posted image

tanja, ampak tole imajo pa na GK malo čudno. Nikjer ne more biti user posted image  zraven. Men se to zdi ful pomembno in ne vem zakaj delajo probleme okrog tega.

fargi, jaz sploh ne dvomim v to!! Kdaj držimo pesti?? V sredo?  Ti je bil všeč madagarskar? Jaz tud razmišljam, da bi ga šla gledat, sam še nisem gledala prvega dela. Ma to kej veze??

In kaj ste delale čez vikend? Midva sva se mislila sprehodit do bljižnjega hriba, pa nama ni potegnilo. user posted image

(odgovor članu Matejčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1941
15.12.2008 11:17:49   
neela
Ciao! Da samo na kratko pokukam ven iz knjig in na hitrco vsako polupčkam...user posted image

Fargi, kakšno je stanje na fronti??? Če se danes ni user posted image prikazala, to definitivno pomeni +, ker ko imaš tako natempirano O je potem M točna kot švicarska ura (vsaj pri meni je blo tako).

miška, sej bom tud jaz za našo Fargi v mislih držala pestke...user posted image ..ker če bi dobesedno, bi moji lepi nohtki šli v maloro...user posted image

suzi, vidim, da sta vidva bolj moj tip....želje po športanju so, vendar ostane samo pri željah...user posted image user posted image user posted image . Kar se tiče Reša in tvoje slabe volje, da si šla k njemu: nič ne maraj za to! Veš kako angleži rečejo: 'Expect the worse and hope for the best!'' Jaz vem, da boš ti zelo kmalu srečka user posted image !

lučka in nf, kje sta danes stari sablji?? Kaj počenjata?

tanja, si danes bolje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
15.12.2008 11:48:13   
Anonimen
ja, neela, ful sva športna.user posted image  Karte za bazen mava od lanskega decembra doma, pa jih še nisva porabla.user posted image  Morva it kar ta teden v akcijo, ker konc decembra mi propadejo.user posted image

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1943
15.12.2008 12:09:38   
tanja040
Malo bolje je, sem naročena ob 13h pri hčeri od Rešauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
15.12.2008 12:17:28   
Mona Liza
Punce, mene pa zanima, če mi lahko nekaj pomagate. V petek, 12.12., sem dobila user posted image   po 7 dnevnem jemanju Orgametrila (2 tbl/dan). Danes, 4. dan user posted image , je pa user posted image  še vedno enako močna oz. šibka kot prvi dan. Na nočnem tamponu ni opaziti niti kapljice krvi, tampon je pa cca. 1/4 prepojen s krvjo in črnim izcedkom. Sedaj naj bi 5. dan, to je jutri, začela jesti Klomifen, pa ne vem, ali naj ga ali ne user posted image  , glede na to, da imam že 4 dni skoz enako šibko user posted image  . Kaj svetujete?

(odgovor članu tanja040)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
15.12.2008 13:14:14   
Anonimen
mona liza, jaz bi naredila test. Če bo negativen, potem začni jemat K. Če te pa skrbi zaradi debeline sluznice, lahko pa v drugi polovici ciklusa jemlješ dabroston. Drugače sem pa jaz tud mela ful šibko M pri klomifenu.

tanja, držim pesti, da je vse ok!! Poročaj.

(odgovor članu Mona Liza)
  Neposredna povezava do sporočila: 1946
15.12.2008 13:19:40   
tecnobica
Sam tolk da se oglasim. Zadnje čase nimam časa vas brat. Je kaj novega? Kakšna nova user posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
15.12.2008 13:50:43   
Fargesia
hej!

zaenkrat moje M še ni...

suzi, men je bil prvi del bolj všeč...drugač pa nima veze če ga nisi gledala...

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
15.12.2008 14:34:11   
nf
Tanja močno upam, da bo vse v redu!!!! Sporoči, kaj pravi Urška.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
15.12.2008 14:58:15   
neela

hej!

zaenkrat moje M še ni...

...hja, mislim, da bomo počasi morale začeti s pogajanji o ustreznem datumu 'zalitja'  tvojega +! user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?