Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

... naš je tudi včeraj glodal prospekt od simobila (na sliki je bila Ota Roš, jo je bulil in se ji nasmihal, na koncu pa v usta nesel, verjetno si je mislil, dobra baba za požrt) in se mi zdi, da je tudi malo papirja poglodal
 ... naš je tudi včeraj glodal prospekt od simobila (na sliki je bila Ota Roš, jo je bulil in se ji nasmihal, na koncu pa v usta nesel, verjetno si je mislil, dobra baba za požrt) in se mi zdi, da je tudi malo papirja poglodal  . Sem se tudi jaz prec zasekirala, pa sta mi moja dva lepo mirno rekla, da je že dovolj star in da bo že pokakal, če je kaj poglodal. Kakca zjutraj nisem pregledala, upam, da je šlo ven, če je kaj pojedel. Živahen je pa tako kot ponavadi.
 . Sem se tudi jaz prec zasekirala, pa sta mi moja dva lepo mirno rekla, da je že dovolj star in da bo že pokakal, če je kaj poglodal. Kakca zjutraj nisem pregledala, upam, da je šlo ven, če je kaj pojedel. Živahen je pa tako kot ponavadi.  

jst mu devam dokler želi. dokler odpira usta. zdj se mu je končno odprlo in je.
   jst mu devam dokler želi. dokler odpira usta. zdj se mu je končno odprlo in je.  

Zdej pa maste debato o bosancih, muslimanih, srbih pa kaj še vem o kom še. No jaz kot sem že rekla žal nimam pojma sam vem da rabim en verz.
   Zdej pa maste debato o bosancih, muslimanih, srbih pa kaj še vem o kom še. No jaz kot sem že rekla žal nimam pojma sam vem da rabim en verz.