dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 OMG - kje se zalomi, da te potem lastna hči postavi na cesto? sej vem, kakšne so zgodbe, posebej na Svetu - z njimi imam blazno slabe izkušnje, objavljajo brez preverjanja, brez druge plati ipd. ampak dejstvo pa je, da je očeta na cesto postavila lastna hči. ne vem, kaj mi je danes, da tko razmišljam, mogoče vreme - ampak kako globoko zarežejo rane v družini, da otroci in starši ne govorijo? kako lahko do tega pride? da ne bo pomote, sem že 1x napisala, da ma moja Živa dedija, ki je še ni videl, niti zanjo ni čestital. in sem ravno te dni razmišljala, kakšen mora biti človek oz kaj se mu ora zgoditi, da prekine stike z otroci, in da ga niti vnuki ne odtajajo??? prva vnukinja - kaj je pa ona kriva pri vsem, da si ne zasluži niti prijaznega telegrama? joj, nekam žalostne dan, pa mam pol take misli. mala drema, mojga seveda ni doma... mah, jo grem kr pobožat, dokler se hoče crkljat pr men, pa če jo cele dneve nosim. pa dons je pridna, se sam smejčka, ko čuje. ja mojcek tko se pač dogaja. No pri nas je podobna zgodba le da je tako z mojimi starimi starši oz. z Janovim pradedekom in prababico. Kot da ni nič. Pa sta še oba lepo agilna in to sam pač nič. Sta tut mojo mami postavila praktično na cesto tko da pol nismo govorili in zdej je ostalo tko... inigo kaj pa je jedel tole zeleno?? O fuj tole zgleda. Mi zgleda tko kokr kadar Jan zeleno kaka. Aja sej se spomnim, si rekla da špinačo menda a? Pa tudi vi imate ful luštnega božička.
|