|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
15.12.2008 15:12:40   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: neela

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

hej!

zaenkrat moje M še ni...

...hja, mislim, da bomo počasi morale začeti s pogajanji o ustreznem datumu 'zalitja'  tvojega +! user posted image

Spet bo zastonj pijača in jedača! Naj te opozorim Fargi, da imam jaz vedno večji apetit user posted image  Navijam zate!user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
15.12.2008 15:17:40   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: nf
Naj te opozorim Fargi, da imam jaz vedno večji apetit user posted image

Ti lušna suhica, čeprav si user posted image , še vedno ne prideš niti do gležnjev nas, fejst babnic z baročnimi oblinami...user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
15.12.2008 15:26:20   
nf

Ti lušna suhica, čeprav si user posted image , še vedno ne prideš niti do gležnjev nas, fejst babnic z baročnimi oblinami...user posted image

Give me a few months! user posted image  Kile kr letijo name, zdej sem se zredila že za 3 kile. Nikoli v življenju se nisem s takim strahospoštovanjem tehtala user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
15.12.2008 15:28:28   
tanja040
Tako, sem nazaj. Nevem kaj naj si mislim, Urška je bila zelo ok, povedala mi je, da se vrečka vidi in da je nepravilne oblike, plodka pa v njej še ni ali ga pa tudi ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image , če bom krvavela naj grem takoj na urgenco, možnost je spontanega splava. Naslednji ponedeljek imam spet kontrolo.user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
15.12.2008 15:43:44   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: tanja040

Tako, sem nazaj. Nevem kaj naj si mislim, Urška je bila zelo ok, povedala mi je, da se vrečka vidi in da je nepravilne oblike, plodka pa v njej še ni ali ga pa tudi ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image , če bom krvavela naj grem takoj na urgenco, možnost je spontanega splava. Naslednji ponedeljek imam spet kontrolo.user posted image

Ojej Tanja. Držimo pesti, da bo vse OK in a se bo tud plodek pokazal.

(odgovor članu tanja040)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
15.12.2008 15:47:38   
Fargesia

hej!

zaenkrat moje M še ni...

...hja, mislim, da bomo počasi morale začeti s pogajanji o ustreznem datumu 'zalitja'  tvojega +! user posted image

Spet bo zastonj pijača in jedača! Naj te opozorim Fargi, da imam jaz vedno večji apetit user posted image  Navijam zate!user posted image  user posted image  user posted image

neela, zlata si!!!!user posted image

nf, če boš spet tko hitro pobegnila kot ponavadi, se nimam ničesar za bat!user posted image

hvala obema!!!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
15.12.2008 15:48:09   
Fargesia
tanja, .....upam da bo čez 1 teden plodek na svojem mestu!!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
15.12.2008 15:53:44   
lučka 25
Fargi, jaz pa mislim, da je to to. user posted image  Si mi na obraz narisal nasmeh do ušes. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Zdaj pa samo zdržimo še do srede, ko bo krvni, pa bo veselje nepopisno.user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
15.12.2008 15:54:52   
lučka 25

tanja, .....upam da bo čez 1 teden plodek na svojem mestu!!!

Tudi jaz upam, da bo tako. Je pa res, da danes kaj več ni mogla videti, saj je še prezgodaj. Naj se vse pomiri in čez en teden upam, da bo vse na pravem mestu in prave oblike.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
15.12.2008 15:56:09   
lučka 25

Tle si pa tud jaz ne morem pomagati user posted image . user posted image  user posted image  user posted image
Čez nače baročne opbline jih ni. Ti še ob koncu nosečnosti ne boš imela toliko kilogramov, kot jaz pred nosečnostjo.user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
15.12.2008 15:56:28   
neela
Fargi, mislim, da se bo tvoj ljubki nasmešek malo ukrivil, ko boš videla račun, ki ti ga bomo naklofale....in ne vem, če se mi boš tud takrat zahvaljevala....user posted image user posted image user posted image

nf, vidim, da se je Fargi malo sarkazma od mene nalezla, kajne???

lučka, končno si se primajala na rr...si imela 'ta dolg' šiht??? user posted image

tanja, think positive...držimo pesti zate, da bo naslednji teden vse bp!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
15.12.2008 15:59:21   
lučka 25
suzi, nič bat. Upanje mora bit. Če bodo lahko vse poštimali na laparo, toliko bolje, če pa ne, pa vsaj veš in si že nekako pripravljena, na to kar te čaka.user posted image  Je pa tako, da Reš pove točno tako kot je, ker nikoli n neklada in ne daje lažjega upanja. Včasih skoraj raje pove slabši del novice, kot boljši.

miška, da en bodo tebi prsti pregreli, ko toliko tikaš. user posted image  Kdaj boš lahko kaj izpregla?

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
15.12.2008 16:00:06   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Tle si pa tud jaz ne morem pomagati user posted image . user posted image  user posted image  user posted image
Čez nače baročne opbline jih ni. Ti še ob koncu nosečnosti ne boš imela toliko kilogramov, kot jaz pred nosečnostjo.user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
15.12.2008 16:00:50   
lučka 25

lučka, končno si se primajala na rr...si imela 'ta dolg' šiht??? user posted image

Moj dragi ima danes po čudežu do 19h frej, so mu odpadli treninigi in ima zvečer samo eno tekmo. Pa sem bolj v njegovem objemu. Ga moram izkoristit. user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
15.12.2008 16:02:04   
lučka 25

Si nisem mogla kaj. user posted image  user posted image  user posted image
Ampa smo ti, Fargi in jaz res tudi vsaj malo s hudičkom v žlahti. user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
15.12.2008 16:03:54   
neela

Moj dragi ima danes po čudežu do 19h frej, so mu odpadli treninigi in ima zvečer samo eno tekmo. Pa sem bolj v njegovem objemu. Ga moram izkoristit. user posted image

user posted image Upravičena odsotnost.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
15.12.2008 16:05:13   
neela

Ampa smo ti, Fargi in jaz res tudi vsaj malo s hudičkom v žlahti. user posted image  user posted image  user posted image  

jaz???? user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
15.12.2008 16:18:07   
lučka 25

jaz???? user posted image

A ti še spiš, ko sanjaš take sanje. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
15.12.2008 16:18:14   
lučka 25

Hvala, grem zdaj nazaj k njemu. Da še izkoristim te tri urce. Pridem zvečer nazaj. user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
15.12.2008 16:22:16   
neela

Hvala, grem zdaj nazaj k njemu. Da še izkoristim te tri urce. Pridem zvečer nazaj. user posted image

ok....jaz pa veselo za user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
15.12.2008 16:33:22   
miska73
He, he ... kako vas je lepo brat ... moje tri angelčke z rogeci...

Fargi kdaj so zdej možni datumi, da nas častiš?
Ja, ja... saj bom počakala na sredo, da bo črno na belem...

Lučkec zaenkrat še nimam krčev v rokah od prevelike uporabe miške in tipkovnice...
tko da verjetno še ni panike, da pretiravam z delom. user posted image

Tanja misli pozitivno. To je vse kar lahko narediš. Držim pesti, da bo vse OK.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
15.12.2008 18:33:08   
Fargesia
punce, prejle me mami vpraša kako sem, pa ji rečem, da M še ni...ona meni nazaj: saj je ne sme bit! in pol je jokat začela, da kok močno si ona želi da bi jaz imela dojenčka...da verjetno skor tok kot jaz in da ji je grezno hudo, ker si niti predstavlja ne kako je meni hudo...bemtiš mi gre kr na jok zdej k to pišem....

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
15.12.2008 18:59:48   
dorotea
Fargesia, od toliko želja za vajinega dojenčka, ti...on...mama...pa mi vsi...se je ziher že prijelo. Tud jst stiskam pesti in komaj čakam , da nam kej novičk poveš. Je že res , da sem nova med vami, pa da bl malo pišem, sam berem pa vas, ko le imam čas, ki ga sicer ni veliko, ker imam doma eno malo navihanko 15 mesecev staro.
Drugače pa komaj čakam, da se pokaže ta moja M, da se končno naročim na ta moj prvi UZ te prve IUI, ki bo seveda šele v januarju. Pa še eno vprašanje imam...kaj za naslednjo IUI ti morajo spet vse na novo odobrit al se pač kar naročiš? Ker vidim da si nekatere vmes pavzo vzamejo, ker je verjetno res stresno s temi injekcijami pa to. Jaz sem brez stimulacije, smo se z G dogovorile le za stop inekcijo...upam, da bo šlo tako...sicer so me vsi debelo pogledali, sam sva midva en poseben primer.
No, komaj čakam da začnem še jaz, tačas pa močno stiskam pesti za vas! DEJMO PUNCE!!!! AKCIJA!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
15.12.2008 19:20:17   
neela
Fargi, svaka ti čast, da to lahko relativno mirno prenašaš. Priznam, da bi sama znorela, nad takimi besedami, ker bi se počutila samo še bolj pod pritistkom...but that's me. user posted image Ti pa mami le povej, da boste čez 48 ur že lahko veselo user posted image in da lahko že mirne duše postavi v hladilnik šampanjc...

miška - 'angelci z rogeci' - ta definicija mi je zelo všečna!

dorotea - na GK Lj je tako, da ti po odobritvi konzilija pripadajo 4 IUI-ji. Po neuspelem 2IUI-ju greš na posvet k G, kjer ti lahko spremeni dozo zdravil in te (če imam prave podatke) tudi že napoti na konzilij za IVF/ICSI. V postopke IUI-ja greš lahko praktično enega za drugim, vendar nas večina, zaradi takih ali drugih razlogov, naredi premor.

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
15.12.2008 19:30:47   
dorotea
neela, hvala za informacije, nisem vedela, da ti po odobritvi pripadajo štirje IUI...saj verjetno bom šla le na 4, pol pa bom tud jaz pavzirala...kar bo pa bo...no, bomo videli, če si ne premislim, zaenkrat tako razmišljam.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?