Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

sem 21.tednov. Kaj naj naredim,ker sem na koncu z živci,sploh ne vem kaj naj?
,da sta okej.Tako naj ostane do konca pa bo-ane?Saj zdaj pa res nomamo veliko do konca.Vse že kupujete vozičke-kako lepo.Jaz pa sem kupula voziček že nekaj časa nazaj,ko smo mislili,da bo bebica pa je žal nismo dočakali.Važno je da je zdaj vse okej.No posteljico pa imam še od prej,samo,da sem jo pobarvala na oranžno,zeleno in rumeno.Malo je drugačna in ravno to sem hotela.
, da se ravno nama ne bi vzdignila, kajne?
Res je lep, full lahek, praktično se zloži, gume so velike in za napihnit... Ne najdem nobene negativne stvari - razen tega, da ti nobena lupinica gor ne paše, ampak jaz itak nisem nameravala pupe vozit okrog v lupinici, ker se mi zdi košara neskončno bolj udobna. Midva sva rdečega vzela.
. Imamo že ime in samo še čakamo, da pride!
Na AC sem šla in dobila čudovit izvid, zato sem zdaj čisto brezskrbna in srečna nosečka, le hajam prehitro