|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
16.12.2008 10:33:41   
Matejčika
Jaz pa čutim, da bo kmalu ena sporočila, da je nosečka! user posted image In jaz vem, da bo to Fargi! Ker si pa že zasluži. Tvoja mami je pa res fajna, a ne?! No, itak da je! Saj so vse naše mame fajn! Držim pesti, da bo user posted image !

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
16.12.2008 10:38:31   
Matejčika
Tečnobica, potem pa si ti navrsti! Za user posted image !

Sem se včeraj zvečer odločila v momentu in vzela Klomifen, torej še en mesec boja.

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
16.12.2008 10:43:40   
*Lili*
Punce zlate ste!user posted image  Hvala za lep sprejem. Je pa moja izkušnja s testi za nosečnost taka, da niso čist 100%. Ko sem 3 leta nazaj zanosila v prvem ciklusu s pomočjo klomifena, sem ko mi je user posted image  zamujala že teden dni, naredla 5 testov, vsi negativni....pa mi ni dalo mira in sem šla v Adrialab na odvzem krvi in glej ga zlomka, sestra prinese izvid in mi reče gospa v drugem tednu nosečnosti ste.....to sem hotla čist tko delit zvami, ker vem kako je vsak mesec, ko komaj čakaš da zamuja, pa delaš teste....pa je neg., pa te čist sesuje... mene v lekarni že tok poznajo, da že ko me na vratih vidijo takoj vejo po kaj sm pršla..user posted image  A kera od vas uporablja ovulacijske teste? Jest jih še nisem, moj ginekolog je mnenja da niso zanesljiviuser posted image . Prejšni teden v sredo sm mela uz, 1 folikel velik 19mm, upam da se je gospod odloču razpočit.... Drugače pa mi je v teh dnem malo težko pri srčku, same novičke o nosečkah, sej jim privoščim iskreno, ampak vseen malo zaboli, spoloh ko vsak takoj reče kaj pa vidva čakata, pa ne boš mela samo enga, bo prevelika razlika v letih,.......najbrž vam je znano, lih vsakemu pa se mi ne da razlagat, vejo sam najbližji kako je... Mal sem se razgovorla, mi je takoj lažje.  

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
16.12.2008 11:17:05   
lučka 25
suzi, hvala za čajček in dooober zajtrk. Si pridna, ko takole misliš na nas. Ja, bolniška pa mi da kar dosti časa, da sem na terenu. J pa res, da ko sem doma, dosti počivam in zato bolj malo pridem na RR. Mislim pa skoz na vas.

neela, kako si? Jaz mam tebe tud rada.user posted image  Jaz sem tako nestrpna, komaj čakam da greš spet v akcijo. Kako moraš šele ti komaj čakat.

tecnobica, potem pa čakamo na božička, da prinese veselo novico pri tebi. user posted image

lili, dobrodošla med nami starimji in novimi klomifenskimi borkami. No,pri meni je minilo že skoraj eno leto odkar sem jemala K. Si p nam dala spodbudne novice, ali pa vasaj novim klomifenkam, da vama je v prvo uspelo v 1. ciklusu s K. Zdaj bo pa v drugem, a ne? Bo božiček poskrbel za to. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
Kar se pa tiče pritiska iz okolice te pa zastopim. Je povsod enako. jaz, ko sem sedaj nosečka, se kar izogibam prijateljev, ker sva se odločila, da poveva šele po NS. Pa me skoz nekaj sprašujejo, a je že kaj novega, a smo lahko že veseli,... Ni konca, a ne?

Matejčika, lepo da si se odločila za še en boj. Bomo navijale, da bo zmaga tvoja.user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
16.12.2008 11:17:52   
Anonimen
lili, najbrž si mislila v drugem mesecu, ne pa tednu, kajne?? user posted image  Ker če tko gledaš je drugi teden nosečnosti ravno v času ovulacije.  Ja, drugače pa razumemo kako je ko te sprašujejo kaj čakata, pa če rabimo pomoč... Jaz jim enostavno rečem, da ko bo pravi čas bomo imeli user posted image . Sicer vsi potem mislijo, da jaz mislim, kao ko bova dokončala hišo.. user posted image

(odgovor članu *Lili*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2005
16.12.2008 11:19:43   
Anonimen
lučka, si boš mogla prenosnika nabavt, da nas boš lahk iz pojstle brala. user posted image

uf, sem se ravno spomnla. A majo v GK možnost brezžičnega interneta?? Da vem če morm vzet prenosnika s sabo al ne.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2006
16.12.2008 11:38:07   
barvar
Da vam odgovorim na vprašanja. Na histeroskopiji sem že bila. So mi odstranili pregrado. Sem pričakovala, da mi bodo istočasno še laparo naredili, ker sem bila že ravno v narkozi. Drugače pa mi niso delali še nobenih preiskav, razen odvzem krvi zaradi hormonov. Tam je bilo bolj ali manj vse OK, razen vrednosti prolaktina so bile previsoke.
Aja kužija imam pa shitz-zuja. Pardon, kužiko! Je pravi razbojnik!
Lep dan vam želimuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
16.12.2008 11:43:21   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

lučka, si boš mogla prenosnika nabavt, da nas boš lahk iz pojstle brala. user posted image

uf, sem se ravno spomnla. A majo v GK možnost brezžičnega interneta?? Da vem če morm vzet prenosnika s sabo al ne.user posted image

Ja, bi ga res rabila.user posted image

Moja svakinja je v Kranju na ginekološčki, ko je imela v nosečnosti toliko krvavitev imela presnosnik pri sebi, pa si je filme prek DVD vrtela pa imel abrezžični internet. Pa ni noben nič rekel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
16.12.2008 11:45:18   
lučka 25
fargi, mislim nate, navijam,.... Pa pojdi po moji poti, dobesedno. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
16.12.2008 11:46:58   
Anonimen
lučka, ja, jaz sem tud razmišljala tako- če ne drugega bom par filmov pogledala. user posted image

tud jaz močno,močno navijam za našo fargi..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 2010
16.12.2008 12:14:36   
neela
suzi, suzi....ti ti....še v bolnici nas boš gnjavila?!?!? user posted image ...jaz sem bila vsakič, ko sem šla na poseg tako vesela, da se bom lahko končno naspala in nabrala knjig...to, kar mi v vsakodnevnem življenju manjka....kakšen računalnik!?? Poleg tega pa se v sobi vedno najde vsaj ena klepetulja, ki krajša urice....user posted image

lučka, vidim, da si ti že kot upokojenka....nimaš nič več časa....user posted image

lili, ti se kar potoži nam, me smo ali pa še vedno dajemo skoz take trenutke....ampak tko pač je - drugih ne moreš spremeniti, lahko samo sebe.

matejčika, go girl - tako se govori! user posted image

barvar - takšnega user posted image sem si nekje v srednji šoli zelo zelo želela; ko pa mi je prijateljica, ki ga je takrat imela, zaupala, da ta kuža zelo veliko laja, sem svoje želje usmerila v yorkširskega terierja....ampak še vedno ostajam samo pri želji...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
16.12.2008 12:15:33   
neela
suzi, suzi....ti ti....še v bolnici nas boš gnjavila?!?!? user posted image ...jaz sem bila vsakič, ko sem šla na poseg tako vesela, da se bom lahko končno naspala in nabrala knjig...to, kar mi v vsakodnevnem življenju manjka....kakšen računalnik!?? Poleg tega pa se v sobi vedno najde vsaj ena klepetulja, ki krajša urice....user posted image

lučka, vidim, da si ti že kot upokojenka....nimaš nič več časa....user posted image

lili, ti se kar potoži nam, me smo ali pa še vedno dajemo skoz take trenutke....ampak tko pač je - drugih ne moreš spremeniti, lahko samo sebe.

barvar - takšnega user posted image sem si nekje v srednji šoli zelo zelo želela; ko pa mi je prijateljica, ki ga je takrat imela, zaupala, da ta kuža zelo veliko laja, sem svoje želje usmerila v yorkširskega terierja....ampak še vedno ostajam samo pri želji...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
16.12.2008 12:15:57   
neela

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
16.12.2008 12:17:59   
neela
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....evo, to ti je pa sodobna tehnologija in moja zagnanost..... user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
16.12.2008 13:08:05   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....evo, to ti je pa sodobna tehnologija in moja zagnanost..... user posted image

Vidim, da ti dogaja. user posted image  user posted image  user posted image

Si raje 3x poslala, da bo bolj držalo, kar si napisala. user posted image  user posted image  user posted image

Sori, k se še kar smejim, ampak meni se je to že zgodilo, pa sem se skor polulala od smeha, ker nisem mogla verjet, da sem tako sposobna, da en post pošljem 3x.

Sam sem pa res že skoraj kot upokojenkia. je pa tudi to res, da sploh pri nosečkah nič več ne berem (pri julikah), ker sta vsaj 2 na teden, ki imata ss, pa mi ni do tega, da se obremenjujem s tem. Potem pa malo k vam pokukam, k ste tanartaboljš, pa mal k IVF-jevkam, gre pa ura naokoli, kot bi mignil. Ja, ja, ja, sej vem, sami izgovori. user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
16.12.2008 13:26:49   
Matejčika
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Vidim, da ti dogaja. user posted image  user posted image  user posted image

Si raje 3x poslala, da bo bolj držalo, kar si napisala. user posted image  user posted image  user posted image

Sori, k se še kar smejim, ampak meni se je to že zgodilo, pa sem se skor polulala od smeha, ker nisem mogla verjet, da sem tako sposobna, da en post pošljem 3x.

Sam sem pa res že skoraj kot upokojenkia. je pa tudi to res, da sploh pri nosečkah nič več ne berem (pri julikah), ker sta vsaj 2 na teden, ki imata ss, pa mi ni do tega, da se obremenjujem s tem. Potem pa malo k vam pokukam, k ste tanartaboljš, pa mal k IVF-jevkam, gre pa ura naokoli, kot bi mignil. Ja, ja, ja, sej vem, sami izgovori. user posted image

Jaz se bom tudi razpočla! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da vam povem nekaj. Sem pri bofrostu naročila rižev sladoled. Ki naj bi bil za diabetike in manj redilen. Kaj tako ooogabneegaa še nisem nikoli v življenju jedla! Jak! user posted image Je pa res, da sem ga pojedla nekaj žličk, potem se mi ga pa ni več luštalo. Pravzaprav se mi ničesar več ni luštalo! Niti čokolade! user posted image Še zdaj me strese, ko samo pomislim na sladoled!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
16.12.2008 13:33:24   
Fargesia

fargi, mislim nate, navijam,.... Pa pojdi po moji poti, dobesedno. user posted image

hvala za navijanje, ampak pomoje je tole konec zame za ta postopek...user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
16.12.2008 13:35:57   
neela
Ja, ja....fajn se je smejat bedaku, kajne lučka in Matejčika??? No, če sem vama s tem malce polepšala dan sem zadovoljna. To ti pa je, ko racionaliziramo z elektriko, potem pa že ko pride, pa pritiskamo send kr v tri krasne....user posted image user posted image user posted image

lučka, maš prav; tko kot nf! Zato ne hodi še med nosečnice, ker tam si samo ena izmed - tle pa si že častna članica z redno inventarno klomifensko številko, skratka: veteranka! Pa tle res vedno, kaj pametnega najdemo....samo da je hec pa smeh. user posted image

Matejčika, še dobro, da si nas seznanila z okusnostjo tega sladoleda. Veš, večina klomifenk smo mahnjene na sladoled...vsaj zase pa za Fargi vem....mislim pa, da tud ostale niso dost za nama....user posted image user posted image user posted image

...sedaj pa kliknem POTRDI samo 1x....user posted image

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
16.12.2008 13:36:52   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

hvala za navijanje, ampak pomoje je tole konec zame za ta postopek...user posted image

FARGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
......lubica, kaj se dogaja????? Se hudičevka še ni ustavila????

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
16.12.2008 13:39:15   
Fargesia
neela, ne....najraj bi se zaprla nekam v eno malo sobo, luči ugasnila in se ulegla...pa moram bit ob treh nazaj v službi...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
16.12.2008 13:39:27   
lučka 25

NEEE ...user posted image  Pa saj to ni res. Pa se je čist ulilo? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
16.12.2008 13:42:04   
lučka 25

Ja, ja....fajn se je smejat bedaku, kajne lučka in Matejčika??? No, če sem vama s tem malce polepšala dan sem zadovoljna. To ti pa je, ko racionaliziramo z elektriko, potem pa že ko pride, pa pritiskamo send kr v tri krasne....user posted image user posted image user posted image

lučka, maš prav; tko kot nf! Zato ne hodi še med nosečnice, ker tam si samo ena izmed - tle pa si že častna članica z redno inventarno klomifensko številko, skratka: veteranka! Pa tle res vedno, kaj pametnega najdemo....samo da je hec pa smeh. user posted image

Matejčika, še dobro, da si nas seznanila z okusnostjo tega sladoleda. Veš, večina klomifenk smo mahnjene na sladoled...vsaj zase pa za Fargi vem....mislim pa, da tud ostale niso dost za nama....user posted image user posted image user posted image

...sedaj pa kliknem POTRDI samo 1x....user posted image

Ja, resje tu bolje. Ni nepotrebnega jamranja, pa globoke pogovore imamo (včasih mal žleht user posted image ).
Si me pa res nasmejala, pa vesela sem, da sedaj samo 1x pritisneš potrdi.

Matejčika, kar se okusov sladoleda tiče ne jest dijetnih, ker so kalorični 100x boljši. A ne neela in fargi,..?

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
16.12.2008 13:42:50   
Fargesia
Lučka, ni se (še) ulilo...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
16.12.2008 13:43:30   
lučka 25

neela, ne....najraj bi se zaprla nekam v eno malo sobo, luči ugasnila in se ulegla...pa moram bit ob treh nazaj v službi...

Danes bi bilo res bolje, če bi lahko bila doma, ampak kot zakleto je ponavadi na tak dan potrebno še nazaj v službo ali kaj podobnega. Lubica moja, te stiskam, tolažim,...kar prek RR.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
16.12.2008 13:44:15   
lučka 25

Lučka, ni se (še) ulilo...

Naredi tako, kot sem ti svetovala, če se jutri še kar ne bo ulilo, a prav?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?