Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
pa se popolnoma strinjam. Jaz hodim 2x tedensko v fitnes in sem se na začetku tudi spraševala , če si lahko kaj škodim z dvigovanjem pretežkih uteži. Ma pol sem si rekla, da brezveze na to mislit. Če bi bilo res kaj na tem, potem bi vse ženske od O do M bile na bolniški. Včasih so ženske delale na njivi celo nosečnost, mimogrede rodile in potem takoj spet na njivo z otrokom v košari.
, se pa bomo čuvale. 
za pregled. Lepo je brat, kako vse to poteka in kaj nas še čaka.
Jaz sem imela včeraj popoldne spet povečan izcedek, tudi rjavkasti, in še sedaj opazim ko grem na wc rahlo rjavkasto, prozorno ..tako, da menim, da nama ta mesec spet ni uspelo. Ker se je ta izcedek pojavlav že prejšne 3 mesece pred
, vendar je bil bol rdeč in temno rjav. Ta pa je bil prvi dan zelo včečljiv in rozkast, včeraj pa prozorno rjav. Moram počakati do sobote ( imam
lahko pa tud oba
In nevem kaj bi prišlo iz tega