|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pozna katera tale avtosedež? Izkušne? Help... 6.4.2005 23:04:06
|
|
|
|
katja76
|
Pred časom sem brala neke teste pa je pisalo, da Concordovi sedeži niso preveč varni. Ne vem pa za kaetre modele je šlo. Mi imamo že ves čas samo Roemmer-ja in je super. Najprej smo imeli čisto ta malega, potem King-a Quick fix in zdaj jahača. So zelo vzdržljivi. Dobro se pozanimaj preden kaj kupiš. LP Katja:metulj:
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.4.2005 7:23:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
Pozna katera tale avtosedež? Izkušne? Help... 7.4.2005 11:48:34
|
|
|
|
kofetek2010
|
HuAnita - a je ta v katalogu od Toysa na strani 43, model pod zap.št. 12 - za 219,99€ ? jaz imam tudi tega nagledanega, ampak še imam čas, zato še nisem zatežila ;) lp :nosecka:jana73 PS: če ga boš nabavila - se javi z izkušnjami!
|
|
|
|
|
Pozna katera tale avtosedež? Izkušne? Help... 7.4.2005 18:50:28
|
|
|
|
HuAnita
|
Jana73, ne, jaz ga gledam v Pikapolonici (www.pikapolonica.net), mislim, da stane okoli 45.ooo. Moram zatežiti, ker jajčka postaja premajhna.:bravo:
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiVIDEO: Preprečevanje bolečin v križu v nos...Obremenjenost hrbtenice v križu je v nosečnosti iz meseca v mesec večja, zato je pogosta težava noseč stalno prisotna bo...
Kdaj razkriti nosečnost?Vsaka nosečka drugače doživlja nosečnost in vsaka se po svoje odloči, kdaj in na kakšen način bo prihod novega družinske...
Zadnje s foruma
Kje kupujete igračeksenija12Kje kupujete igrače za svoje otroke (za darila..)v nakupovalnih centrih (spar,mecator,..) (
32%)

otroških trgovinah (baby center,pikapolonica..) (
54%)

majhnih specializiranih prodajalnah (
3%)

preko spleta (
3%)

drugo (
9%)
Število vseh glasov: 218Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!