mojjaka
|
Pozdravljene so ! Moram se malo potožiti,kar me zelo skrbi in mi ne da miru, Danes sem "vstopila" v 16 teden nosečnosti, zadnji pregled sem imela 2.12., NS 4.12. naslednjega imam 6.1. Šele na prejšnjem pregledu sem dobila napotnico za laboratorij in to samo za kri, za vodo pa sloh ne, kar me zelo jezi, sploh ker imam zelo pogosta vnetja. ko sem bila v petek v laboratoriju,sem tam sestro vprašala, zakaj mi ni treba dati vode,pa sem že v 15 tednu nosečnosti,je rekla da se ji zdi čudno,ampak če nič ne piše, mi ona ne more delati preiskav-to seveda razumem, samo da me pa še bolj skrbi in čudi vse skupaj. Aja pa tudi materinske knjižice še nimam pa dobro,to še nekako prebolim, samo te preiskave pa me mučijo, ker gre za mojega ko sem bila na NS sem mojemu G pojamrala, da me skrbi,ker grem tako pozno v laboratorij, oz. da še nimam nobenih izvidov,pa je rekel, naj me nič ne skrbi. Samo jaz pa na vseh internetnih straneh in v vseh revijah berem, da morajo biti te preiskave narejena do 12.tedna!!! Drugače je moj ginekolog priznan in tudi sama imam z njim same dobre izkušnje, vedno vse pojasni, se zavzame,UZ mi je delal že dvakrat... Ko sem bila na zadnjem pregledu so se v čakalnici ženske pogovarjale,da je menda za letos že naredil "svoje"kar gre preko zavarovalnice in da menda moraš zdaj do novega leta karkoli ti dela plačati. A je mogoče tudi to povezano s tem mojim problemom? A je mogoča še katera v taki situaciji???
|