Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Se meče po posteljici in vsake pol minute dere, ker izgublja dudo, zato kar naprej vstajam, da mu dam za pit in dudo...
Se usedem za računalnik in po nekaj sekundah spet vstanem in šibam k njemu. Pa spet nazaj
Že jamra...........
Samo toliko še počakam, da bom zihr, potem pa smuknem pod tuš. Mož še vedno beli otroško sobo
poklical, da mu vošči. Slišita se točno 1x letno, videla sta se pa nazadnje pred sedmimi leti. In mu moj pametnjakovič na vprašanje, kako smo, odgovori, da prenavlja otroško sobo, pa smo otroke morali dat k tašči
Poleg vsega je bil Gregi extra siten, jaz pa vsa izmučena in me je noro razkačilo, ker je izpadlo, kot da tašča čuva vse 3!!!!!!!!!! In bo v očeh ljudi veselo izpadla heroj, ker je njihov omenjeni družinski prijatelj (+ njegova žena) radio Hit na dveh nogah in vse raztrobi naokrog.
(dicke Schädel)