|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Noče goste hrane
28.12.2008 23:03:11   
lotty4
Imam eno leto staro hčerko, ki za nič na svetu noče goste hrane. Ona bi samo pila mleko. Ne boste verjeli ko sem jo hotela pretentati sem ji v mleko nasula riževe kosmiče, smrkljica mi je dala nazaj v flaško in rekla ni-ni. Kaj sem hotela drugega kot da sem naštimala flaško brez kosmičev, jo je pojedla do dna.
Za zajtrk poje par koškov kruha (5 največ, brez ali s sirčkom), včasih tudi kosmiče, če imamo srečo odpre usta ene trikrat, potem seveda mleko v flaški, kosilo, kar pač je poje ene par žličk, pa spet flaška, za malico se kregamo kot norci, po malici ne dobi flaške nikoli. Za večerjo pa spet flaško, za nič drugega ne odpre usta.
Tud lačna je pripravljena bit. Sploh se ne pritožuje tako da ji pa že rajši dam flaško kot da vem da je lačna.
Če pa sem jo dala spat brez večerje pa se je zbudila ponočo in se drla kot ena sraka in tako je spet dobila mleko v flaški, potem pa smo spali.
No sedaj pa lepo prosim en full dobr nasvet kaj naj?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Noče goste hrane
29.12.2008 15:18:14   
smejčica
Dan,

Ojoj, to je pa res zanimivo. Moja je tud malo prek eno leto stara, pa mam ravno kontra problem. Mala bi samo jedla. Pa ni važno kaj, samo, da je.
Ne vem, kaj se da v takem primeru narediti. Mogoče vsake toliko časa ji probaš dat malo banane, mandarine, piškot, korenček, kak smoki al gricko ... nekaj kar lahko sama malo gricka. Drugače pa nekega pametnega nasveta res nimam. Bodo še druge povedala....


Lp

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Noče goste hrane
29.12.2008 16:49:45   
kaya2007
jaz bi ji na tvojem mestu zraven mleka vedno ponujala še ostale stvari (sadje, zelenjavo, meso, makarone itd., če noče gristi, ji pa zmiksaj kakšno zelenjavo itd.)..slej kot prej se bo mleka že naveličala in bo hotela še kaj drugega. naša tamala ni hotela jesti koščkov do ne vem kdaj, potem pa je kar naenkrat začela normalno jesti (recimo da nekje pri 17mes). vztrajaj, to je vse kar lahko narediš.

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Noče goste hrane
5.1.2009 12:16:00   
koala
Kako mi je to poznano, moj 11 mesečni gospodič tudi nekako ne mara GH, se trudimo in borimo. Sem pa ugotovila da ne mara če se mu mešajo okusi. Če je meso, je samo meso, če je prilogo je samo prilogo in podobno. Pasiranega pa niti slučajno, vse mora biti v koščkih. Pa ugotovila sem, da pač moram polovit pravi čas, da je ravno prav lačen, če je preveč ali premalo ni šanse da bi jedel. Saj enkrat bodo pogruntali da je fajn na žlico jest. Do takrat pa nama obema želim veliiiiiiiiiiiiiiiiiiko živcev.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?