Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Je bilo toliko druženja v teh dnevih, da sem se zvečer crkljala. Ker sem imela čas, sem pospravila stanovanje v nulo, pridelala močan prehlad - verjetno okužbo zgornjega dela dihal - (imam pa čiste šipe
), odpela tradicionalni koncert božičnih pesmi v naši cerkvi in feštala na nočnem taroku (pri nas doma) in druženju s svojimi štirimi puncami (dve od teh živita v Nemčiji). Tako da, žal, ni bilo časa za RR.
Čeprav se tega kar nabere, ker imava veliko družino in veliko prijateljev ... in seveda vsak prinese nekaj.

in to tako zelo veliko sred čela, da ima kr pravi "rogec" ven
in rekel, da je jota samostojna jed in da v bistvu naročam dve glavni jedi. jao, mi je kr nerod ratal
, sam sem mu rekla, da bom vse to pojedla!!! pol mi pa jota še všeč ni bla, ker je mela preveč fižola, tko da jo je v glavnem tjaša zmazala - kake petarde smo to cel popoldne poslušal
je reku, da bo pr tolk babah v hiš pol kr pisuar odmontiral
, sem
pa ne si raje kaj sama stiskat.
čestitke!!!!!!!!