|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: krvavitev po odstranitvi pregrade 31.12.2008 13:42:40
|
|
|
|
capka
|
Jaz sem v bolnišnici zelo malo krvavela,pa tudi kasneje nič sem, pa imela naslednjo menstruacijo kar precej močno.
|
|
|
|
|
RE: krvavitev po odstranitvi pregrade 31.12.2008 13:46:01
|
|
|
|
Jančika_
|
Krvavela sem 5 dni zmerno, 6. dan sem spet zakrvavela močneje (to so mi tudi napovedali, nekaj v zvezi s KT, ki sem jih jedla pred operacijo ). Potem pa še tri dni čisto malo. M sem dobila 32. dan, s tem, da je bila operacija 6. dan ciklusa. Prva M je bila normalna in neboleča. Kateri dan ciklusa pa si imela operacijo? Bi to že lahko bila M?
|
|
|
|
|
RE: krvavitev po odstranitvi pregrade 31.12.2008 13:49:46
|
|
|
|
*lena*
|
ravno to me zanima. ker sem imela operacijo na 12 dan po prvim dnevu menstruacije. Redna menstruacija naj bi bila (ce nebi imela operacije) cez 4 dni. ali je lahko ze menstruacija ali je samo vmesna krvavitev? malo me je postalo strah...
|
|
|
RE: krvavitev po odstranitvi pregrade 31.12.2008 16:30:24
|
|
|
|
capka
|
Če si med operacijo jemala stediril m oziroma potem,ko si prenehala z jemanjem po parih dneh nastopi krvavitev.Potem je verjetno to to.
|
|
|
|
|
RE: krvavitev po odstranitvi pregrade 31.12.2008 17:02:55
|
|
|
|
sonček85
|
Pred operacijo sem jemala stediril M,krvavela zelo malo skoraj nič.Krvavela sem samo kak dan ,saj sem imela še zadnji daN M ko sem bila operirana ,potem sem pa naslednjo M dobila normalno kot bi jo morala na 28 dan lena:mislim pa da je bila to tovja normalna M glede na datum ,samo da ti je 4 dni pohitela
|
|
|
RE: krvavitev po odstranitvi pregrade 31.12.2008 20:44:31
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 lena:mislim pa da je bila to tovja normalna M glede na datum ,samo da ti je 4 dni pohitela Se strinjam, kar brez skrbi v novo leto .
|
|
|
|
|
RE: krvavitev po odstranitvi pregrade 8.1.2009 12:55:50
|
|
|
|
Anonimen
|
lahko vprašam kako se ta operacija imenuje? laparoskopija?
|
|
|
|
|
RE: krvavitev po odstranitvi pregrade 8.1.2009 13:00:07
|
|
|
|
ursa30
|
histeroskopija oz histeroskopska operacija
|
|
|
|
|
RE: krvavitev po odstranitvi pregrade 8.1.2009 14:06:21
|
|
|
|
MLADAMAMICA
|
no, vidim da je že urša odgovorila
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiMotnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
ker voziček mate?baby girl 29jane slalom pro (
57%)

implast (
7%)

quinny buzz (
14%)

quinny speedy (
21%)
Število vseh glasov: 230Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!